Gjallarhorn Audio

Butikk Gato Audio DIA-250S m/DAC & streamer

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 36.245
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227836
DIA-250S er Gato Audios minste integrerte klasse D forsterker med innebygget DA-konverter. Effekten er på 2x 250 Watt ved 8 Ohm. Utgangstrinnet er basert på S-pro moduler fra Pascal. De integrerte kretsene (IC) er fra International Rectifier (nå Infineon).

Her får du lydkvalitet på high-end nivå fra en enkelt enhet med både DAC og Roon-Ready streamer innebygget. I tillegg er designet usedvanlig lekkert og av særdeles høy kvalitet. Hva mere kan man ønske seg? Jo en lavere pris, og det er nettopp det man nå får! Tidligere pris var NOK 47 400,- for utgaven med streamer, men produsenten valgte på et tidspunkt å kutte ut forhandlerleddet, og alt salg (med norsk garanti på 5 år) er nå direkte fra oss som importør. Dette produktet er sågar tilgjengelig for hjemlån før et eventuelt kjøp.

DIA-250S ble for øvrig kåret til Årets Produkt 2022-2023 i Stereo+.

Pris: NOK 36 245,-
(prisen inkluderer streamer) (NB! P.g.a. lave marginer er prisen sterkt valutakursavhengig og justeres derfor relativt ofte)
Garanti: 5 år
Frakt: Gratis
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig (kredittkostnad utgjør 1% av kjøpesummen pr. kvartal)

NB! Om du benytter deg av Kjøp-knappen, så vil vi kontakte deg for å avklare hvilken finish på toppdekselet du ønsker. Merk at finish i hvit pianolakk er bestillingsvare, øvrige finisher er på lager.

Produktside
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (98)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn