Karmana

Gato Audio AMP-150 AE forsterker

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 31.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230173
Selger en strøken forsterker fra danske Gato Audio. Forsterkeren ble kjøpt av meg hos norsk forhandler i april i år. Den fungerer selvfølgelig 100 prosent og er kosmetisk helt strøken. Den er altså på alle måter som en helt ny forsterker. Forsterkeren spiller meget bra, men jeg nedgraderer da jeg synes det er nok med en «dyr» forsterker i oppsettet.

Gato Audio endret prissettingen på utstyret sitt for et par år siden. Denne kostet da 72.900 kr. I dag koster den 43.945 kr. Det er med andre ord veldig mye forsterker for pengene.

Sending er selvfølgelig ikke noe problem da jeg har alt av original emballasje.

Forhandler skriver om den:
Gato Audio AMP-150 AE
Produktkategori: Forsterkere - Produkttype: Integrert forsterker
Dette er den mest kostbare integrerte forsterkeren til Gato Audio. Utgangstrinnet er et klasse AB design som kun benytter en enkel MOSFET transistor i signalveien (strengt tatt 1 for positiv del av sinuskurve og 1 for negativ del av sinuskurve i push-pull konfigurasjon - en løsning Gato Audio har gitt navnet TwinFET). Den resulterende effekten er på 150 Watt pr. kanal ved 8 Ohm (250W 4Ω). Det benyttes for øvrig en lineær strømforsyning med høy båndbredde for best mulig lyd. Denne forsterkeren har såkalt HT-bypass funksjonalitet for integrering i et hjemmekinooppsett (volumkontrollen overtas da av din surroundprosessor/-receiver). Innganger: 4 par ubalanserte (RCA) 1 par balanserte (XLR) Utganger: 1 par ubalanserte (RCA) 1 par balanserte (XLR) Høyverdige høyttalerutganger fra WBT (NextGen)
Originalemballasje
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Karmana
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (38)
Medlem siden
Topp Bunn