R.E.S.

Gallo Nucleus Micro Ti Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 3.500
Kjøpt av
Bjørnar Jacobsen
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 33370
Hifi-opprydningen fortsetter.Hvis du vurderer Bose-høyttalere, bør du heller kikke på disse. Jeg hadde det største Bose-settet før jeg kjøpte Gallo, og Bose høres ut som du putter bomull i øra til sammenligning.

Den eneste grunnen til at jeg selger disse, er at jeg allerede har oppgradert til storebroren, A'Diva Ti fra Gallo i hjemmekino-oppsettet mitt. Jeg bruker A'Diva Ti i alle kanaler.

Jeg har tre stk. Gallo Nucleus Micro Ti høyttalere for salg. En av dem er aldri brukt, da jeg ikke koblet opp bakre senterkanal.

Det følger også med to veggfester og to gulvstativer (rørene i gulvstativene er hule, slik at du kan skjule kabler inni røret). Fungerer ypperlig som bak- og senterhøyttaler, evt frontrekka i et hjemmekinosystem. Stativene løfter høyttalerne ca. 90 cm over gulvet (målt til senter på høyttaleren).

Micro Ti koster kr. 1980,- per stk.
Veggbrakettene kr. 350,- per stk
Gulvstativer, kr. 1750,- per par.
Total ny pris kr. 8390,-

Selges samlet til godt under halv pris, kr 3500,-Høyttalerne kan også brukes i et stereo-oppsett sammen med en subwoofer.

Mer om høyttalerne på Norsk Audio Teknikk sine sider
.

Litt pes å sende stativene, så det hadde vært fint om kjøper enten kunne hente, eller vi kunne møtes på halvveien ikke altfor langt herfra (Slemmestad i Røyken)

Forslag til bytte tas også i mot. Gode nettkabler (Shunyata) eller signalkabler (Transparent) er i hvert fall interessant.

Informasjon om bruker

R.E.S.
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (32)
Medlem siden

Andre annonser av R.E.S.

  • Lilleeng XLR-kabler
    Selges av: R.E.S.
    Kr 1.000
Topp Bunn