S

Butikk FRANCO SERBLIN ACCORDO

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 92.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 228050
Beskrivelse Franco Serblin Accordo:

Verdens vakreste og beste stativ modell for både øyne og ører. ACCORDO er en kompakt to veis høyttaler med en lyd gjengivelse og finish som går utenpå det meste på markedet. De er mulig og få i to forskjellige finisher, Solid Walnut og Grey Hardwood i massivt tre. Kabinettene er asymmetrisk og uten parallelle flater for unngå stående bølger. Selve treplatene er avstivet/dempet med aluminium avstivere som av kobler treet for unngå resonanser i kabinettet. Elementene som blir brukt er alle tilpasset Franco Serblin`s ekstreme høye krav til lyden og ytelsen. Diskanten er designet av Ragnar Lian som er en tidligere SEAS mann som er opphavsmann til noen av de beste elementene gjennom tidene. Diskant elementet som blir brukt er en 29mm silkedome med dobbel magnet og ventilert pol-stykke. Bass/mellomtone elementet er en 150mm Scan Speak element som er modifisert med Serblin`s eget Symmetrical Drive Motor system som bygger på unngå lagring av energi i motor systemet. ACCORDO blir levert med tilpasset stativer hvor man også finner høyttalerens første ordens fase korrekte delefilter som er basert på premium komponenter etter egne spesifikasjoner. ACCORDO har blitt testet av Mono And Stereo hvor den oppnådde å få høyeste utmerkelse som er "EDITOR CHOICE". Nylig testet av Stereo+ hvor anmelderen avslutter med, imponert er bare forbokstaven. Karakter 5 av 5 stjerner.Super test i Fidelity 65

Noen sitater fra testen:
Accordos mellomtone er ekstremt åpen, detaljert og vektløs. Artikulasjonen og fargene, livet og naturligheten tror jeg aldri jeg har hørt bedre. Ikke til noen pris.

Franco Serblin lille mesterstykket er en ekstremt fascinerende høyttaler. Den spiller musikk på en måte og naturlighet som nesten er hypnotisk. Det er ikke mange høyttalere jeg har hørt som gir et nesten uforglemmelig inntrykk, men Accordo krøp under huden på meg i større grad enn det meste jeg har hørt.

Jeg leter frenetisk i boksen merket "superlativer" og finner tre som jeg synes er dekkende. "Ubetalelig", "Fantastisk" og "Formidabelt".

Les den fantastiske fine testen av Accordo i Fidelity 65.
For å lese hele testen kan bladet bestilles her: Audio Fidelity - Artikler/Tester


Veiledende priser:
Solid Walnut Finish: 92.500.-
Grey Hardwood Finish: 98.900.-
Prisene som er oppgitte er med tilhørende stativerJWK Audio/Sound of heaven
Tlf:+47 464 29 861
E-mail: kontakt@soundofheaven.as
Hjemmeside: www.soundofheaven.as
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

sound of heaven
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden
Topp Bunn