M

Butikk Esoteric N-05Xd

Forforsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 124.995
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 235034
Esoteric N-05Xd - Forforsterker med streamer og DAC fra øverste hylle!


DAC av meget høy kvalitet!
N-05Xd bruker den nyutviklede DACen som baserer seg på samme teknologi som deres toppmodell Grandioso D1X med deres Master Sound Discrete DAC. Dette er en diskre DAC konstruksjon som er utviklet fra grunnen av hos Esoteric.

Forforsterker:
En god forforsterker er viktig for å få et godt resultat. N-05Xd benytter Esoteric sin QVCS attenuator som gir ekstremt linær og presis lyd uansett hvilket lydnivå man spiller på. Esoteric sin HCLD utgangsbuffer sørger for at forforsterkeren har gode driveregenskaper til stort sett alle typer effektforsterkere.

Streaming:
Med full støtte for Tidal, Spotify, Qobuz og Roon har man mange muligheter for streaming. N-05Xd har også innebygd Bluetooth mottaker av god kvalitet for de gangene man ønsker å spille noe av rett fra telefonen.

Strømforsyning:
En kraftig strømforsyning som er godt regulert er viktig for et godt sluttresultet. Her har Esoteric lagt inn sin store Toroidal trafo som kjerne i strømforsyningen. De har også separert ut display og kontrollfunksjoner til å gå på en helt egen strømforsyning for å minimere støyoverføring.

n-05xd-s_front-top_image_pc.jpg


n-05xd_front_monochrome_image5.jpg


n-05xd_black_and_silver_angled.jpg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

MalaAudio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden

Andre annonser av MalaAudio

Topp Bunn