S

Electrocompaniet ECI 6DX MKII - 5 mnd gammel - strøken!

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 43.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 241737
En fantastisk streamer og integrert forsterker, med uten untak tester som roser den opp i skyene! Du får ikke bedre for denne prisen, et lite knippe kommentarer, men det er bare å ta en googlesøk for mer: https://www.stereopluss.no/electrocompaniet-eci6dx-mk2.6332490-357210.html https://www.lbtechreviews.com/test/hi-fi/electrocompaniet-eci-6dx-mkii https://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0921/Electrocompaniet_ECI6_DX_MKII_Review.htm

Selges med original emballasje og selvsagt salgskvittering, så kan sendes, også internasjonalt. Den er kjøpt hos autorisert high-endforhandler (https://kohutaudio.sk/elektronika/electrocompaniet-eci-6-dx-mk-ii), med europeisk garanti som er lik Norges + at Electrocompaniet har fabrikkgaranti i Norge.

Den er absolutt feilfri, uten bruksmerker og har fremdeles beskyttlesesfolien på frontplata. Jeg har bare testet den ut, og selger den nå evt. videre, ferdig innspilt! For å få tak i en ny, må du ut med 60.000,-. Må ikke selges, så skambud er ikke aktuelt, heller ikke innbytte i annet utstyr. Om du lurer på noe, er det bare å ta kontakt!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

stoni
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (6)
Medlem siden
Topp Bunn