Karmana

Edge G CD Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
CD/SACD-spiller
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Ta kontakt
Kjøpt av
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 28899
CD spilleren er strøken og kommer med original fjernkontroll og manual. Den hadde en pris da den kom rundt 2007 på ca 53.000 kr. Den er bygget som en eksklusiv tanks og veier hele 16 kg. Ved interesse kan jeg maile manual med tekniske spesifikasjoner.


I Norge er denne cd spilleren omdiskutert. Få har nok hatt gleden av å høre den, så diskusjonene har i stor grad gått på om den forsvarer prisen ut fra komponentkostnader. Mange fikk nok også piggene ut da den ble avertert som verdens beste cd spiller, og ønsket som en ryggmargsrefleks å motbevise dette. I utlandet har den derimot vunnet priser, og den omsettes for meget høye priser på det amerikanske bruktmarkedet.


Jeg selger den da jeg skal flytte og ikke ønsker å ta med meg unødvendig mye hifi til min nye bopæl i utlandet. Jeg synes det er vanskelig å sette en fast pris på spilleren. Jeg tar i mot alle slags bud og vurderer deretter om det ligger i et akseptabelt prisleie. Jeg bor i Bergen, og det er mulig å få lyttet til den ved seriøs interesse.


Jeg kjøpte spilleren selv av ren nysjerrighet siden den ble opplevd som kontroversiell. Har testet den opp mot litt forskjellig og legger ved noen nøkterne og ærlige inntrykk etter en test min kone og jeg gjorde.


Edgen ble testet frem og tilbake opp mot en Audiomeca Talisman med ekstern strømforsyning(som er en særdeles god og dyr cd spiller som går mot det varme i lydbildet).


Hvor store forskjeller fant min kone og meg? Vi sliter med å være helt sikker i vår sak. Ingen kjempeforskjeller altså, og hvem som er best tror jeg handler mer om smak og behag enn kvalitetsforskjeller. Audiomecaen er nok litt varmere og mer behagelig å lytte til (i lengden). Har litt mer fylde hvis en kan si det sånn. Edge er litt mer distinkt,klarere og detaljert. Lydbildet oppleves som mer rent,klart og bedre på oppløsning.


Alt i alt var jeg veldig fornøyd med at det var så pass små forskjeller, vi snakker her om nyanser. Videre så er testen gjort med min Bel Canto klasse D effektforsterker som definitivt ikke kan kategoriseres som varm. Annet forsterkeri som eksempelvis Electocompaniet eller rørvil sannsynligvis gi Edge GCDen drahjelp mot det varme hvis det skulle være ønskelig.

Informasjon om bruker

Karmana
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (42)
Medlem siden

Andre annonser av Karmana

  • Diverse plater
    Selges av: Karmana
    Kr 200
Topp Bunn