B

Butikk Duevel Plannets

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 8.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227528
PLANNETS

Glem det du tror du kanskje vet om rundstrålende høyttalere. Duevel-høyttalere svever ikke i et massivt fase-lydbilde som mangler fokus og detaljer. Langt fra det. De presenterer et bemerkelsesverdig fokusert lydbilde.

De bemerkelsesverdig enkle å plassere ettersom deres omnidireksjonelle strålingsmønster i større grad samhandler med rommet enn mer tradisjonelle fremadskytende høyttalere som har en tendens til å dempe deres respons utenfor aksen. Ting som tone, tekstur, tilstedeværelse og en følelse av bevegelse fremover er viktigere for meg enn lydeffekter.

For all Duevel høyttalere oppleves det slik at lyden ikke kommer fra høyttalerne eller mellomrommet, men fra hele rommet. Dette resulterer i et betydelig bredere sweetspot enn de fleste høyttalere tilbyr. Det såkalte søte stedet kommer stort sett hvor som helst i rommet, og likevel blir bildeoplevelsen og tonal balanse konsentrert.

Planeterne er en liten gulvstående rundstråle-høyttaler. Ikke la størrelsen lure deg, Planetene spiller STORT. Å lage en høyttalere med virkelig høy ytelse på et strengt budsjett er ingen enkel oppgave, men her har Duevel klart å leverere en perfekt løsning.
Ved å bruke en 5" woofer og en 1" hornbelagt tweeter, enkel og genial delefilter-teknologi, reflekterende kuler og et fint innstilt bunnportert skap, har en skapt en høyttaler som klarer seg over fantasien. Dyp stram bass, mellomtone med glød, klarhet og raske gjennomsiktige høydepunkter gir lytteren en sjelden musikalsk opplevelse til et meget konkurransedyktig prisnivå.
Fantastiske høyttalere for 2-kanals musikk og hjemmekinoavspilling, Planetene går i en hvilken som helst livsstil og passer inn i ethvert rom. Tilgjengelig i flere farger, svart, hvitt og sølv, virkelig innovativ design kombinert med fantastiske soniske evner. Det finnes en Planet du kan kalle din egen!

Rundtstrålende 2-veis høyttaler:
Woofer:
Diameter: 150 mm
Ferritmagnet: 100 mm
Kevlar kjegle: 25 mm
Gummiopphengte stålkuler
Horntweeter:
PE-membran: 70 mm
Ferritmagnet:
Bassrefleks
Faselinært delefilter
Impedans: 4 Ohm
Følsomhet: 85 dB SPL
Anbefalt maks effekt: 50 W RMS
Dimensjoner:
Bredde: 260mm
Dybde: 156 mm
Høyde: 840mm
Vekt: 11 kg

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn