Rudi

Counterpoint SA1000 rør-hybrid pre Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Ta kontakt
Kjøpt av
Vermin
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 26111
Kjøpte denne for noen uker siden, desverre med råttne rør tiltross for selgers lovnader om at det var nye rør i den......... MEN det har jeg fikset på til gangs. Pr dags dato sitter det nå Simens 12AX7 rør i riaa delen og jeg har kommet frem til et Sovjetisk rør med rakett påmalt som egentlig er til styringsenheten på raketter, dette røret har rodium belegg på "bena" og irrer således ikke, spiller fint i preampen, faktisk best av 12 forskjellige rør jeg har testet inkl Telefunken, Tesla, Mullard, Simens og Philips rør. Dette sovjet røret skal hvistnok være av det ypperste kvalitetsmessig levert fra USSR.
Jeg ønsker og selge denne preampen igjen fordi jeg blir sittende og teste og spille på denne istedet for på mine mye dyrere ting.
Har lest meg til at Counterpoint SA1000 er et yndet modde objekt og det finnes kits og modde sett til disse helt opp i 35000 kroners klassen......... JA du leste riktig 35.000 kroner i deler til modding av denne preampen.

Jeg ønsker dog kun kr 3300 inkl de "nye" rørene, kan jo ikke egentlig kalle de nye da de er 40-50 år gamle, men ubrukte før jeg satte de i preampen var de. Kan evt selge den for kr 2800 med nye matchede Sovtek "standard" 12AX7 rør og et "vanlig" rør i pre-delen.


Kan sendes på kjøpers ansvar, dog kun mot forhåndsinnbetaling av hele beløpet inkl frakt.

Befinner seg i Vestby og kan sees og høres der.

Informasjon om bruker

Rudi
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (34)
Medlem siden

Andre annonser av Rudi

  • Linn LP12 toppmodell
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
Topp Bunn