authentic

Cary 7.125W Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Surroundforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 12.500
Kjøpt av
DoB
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 196160
Selges er ett svært pent behandlet Cary Effektrinn i 7 kanaler som gir 125W med alle kanaler drevet samtidig. Har du en receiver med samme wattstyrke vil du mest sannsynlig sitte igjen med rundt 70W når alle kanaler spiller med full styrke. Dette resulterer ofte i hard klinisk lyd som er trettende og blir raskt slitsomt pga signalet blir forvrengt. Har du receiver kan jeg garantere en oppgradering om du kutter ut å bruke de innebygde ampene og bare la den ta prosseseringen og sette Caryen å ta seg av forsterkerbiten.

Jeg gikk selv fra receiver til en dette Cary trinnet og det var som å gå fra en mid-fi kino til plutselig å kunne nyte film på høy lydstyrke noe som ga meg ett naturlig volum i dialogene igjennom de rolige passasjene i filmen, tildigere var det opp og ned på volumknappen og jeg ble aldri fornøyd.

Caryen ble kjøpt av den godeste Tor på Lyric hi-fi. Den er svært godt behandlet og jeg har renset enheten for 2 måneder siden og den fungerer 100% med en lydkvalitet som bare Cary kan. Her har kjøper en amp i mange år til en fin pris i 7-kanaler, vanvittig sterk amp med store strømforsyninger.

Og skulle du mot formodning ha Arendal Sound høytalere så garanterer jeg en svært god match :)

Jeg setter prisen til 12.500 og inkluderer frakt med sporing hvor som helst i Norge og garanterer svært godt pakket.

pm eller johnnygrandis1974@gmail.com

Kan vurdere innbytte i Kef Wireless LS50 eller en 2,3 eller4 kanals amp liten helst med Ncore. ATI e.l

Informasjon om bruker

authentic
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (11)
Medlem siden
Topp Bunn