musicman

Buffalo IIIse Dual Mono Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
D/a konverter
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Pris
Kr 9.999
Kjøpt av
_Jan_
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 85166
Selger denne kanonbra dac da nye prosjekter presser seg fram.


Dette er en dual mono versjon, som er det ultimate ifølge Twisted Pear Audio. Koster nesten det dobble av en standard utgave. Min er utstyrt med større trafoer, umagnetiske Takman carbon motstander og intern sølvkabling. Kabinettene er meget pene og dacen ser ut som et hvilket som helst kommersielt produkt. Som bildet viser, er den i 2 kabinetter.

Det er balanserte inn og utg ( xlr ) Altså, ingen ubalanserte utganger. Dette er helt bevisst fra min side da den er klart best balansert. Videre er der 1 usb inng og 1 s/pdif inng. Usb går via Exa u2i sin glimrende løsning som konverterer usb signalene til i2s, som er overlegen s/pdif. Men for all del, s/pdif er også meget bra på Buffalo.

Den har også siste versjon Placids psu. 2 stk Placid BP og 3 stk Placid HD. Disse er vesentlig bedre enn de eldre versjonene som hadde en del målbar rippel. Det har ikke de nye Placids.

Dac har også volumkontroll så det er ikke nødvendig med preamp, men ønsker en å benytte en god pre er det bare å sette vol i dac på max. Da har den ingen påvirkning på signalet ut.

Bare i deler kommer en slik dac på nærmere 20 lapper + timesvis med lodding osv,,

Prisforlangende er 9999.- Blir ikke solgt under denne pris. Det er den for god til. Da blir den i racket.

Er det noe du lurer på så ring 48254896

Ett noe dårlig mob bilde.

Informasjon om bruker

musicman
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden
Topp Bunn