Karmana

Beyerdynamic Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Ta kontakt
Kjøpt av
noktar
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 53210
Legger Sennheiser HD650 og Beyerdynamic T70 250 ohm ut for salg.

Kvaliteten på disse hodetelefonene bør være velkjent. Jeg har til hensikt å beholde en av dem selv, og selger det settet jeg først får et godt bud på. Jeg klarer ikke selv å bestemme meg for hvilket sett jeg skal beholde, og lar derfor markedet bestemme. Grunnen til at jeg ikke klarer å bestemme meg er at de har så forskjellig lydkarakteristikk. Kort sagt har HD650 et varmt og behagelig lydbilde, mens T70 er lysere og mer oppløst.

Begge settene er kjøpt ny fra forhandler av meg. HD650 ble kjøpt for et par måneder siden, mens T70 ble kjøpt på forsommeren i fjor. Begge settene fremstår som ny og kan vel karakteriseres som knapt innspilt, dette da jeg foretrekker høyttalerne mine og kun benytter hodetelefoner når jeg er nødt. Selger også med oppheng til en sympatisk pris om ønskelig. Du bestemmer hvilket.

Bor for tiden i Nederland, men har norsk bankkonto. Det er uproblematisk å sende herfra da fraktprisene er noenlunde tilsvarende innlandspost i Norge. Skal også en tur til Bergen i midten av februar hvis dette er å foretrekke. Tilbakemeldingen mine på HFS bør tilsi et trygt kjøp, selv om jeg bor i utlandet.


Informasjon om bruker

Karmana
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (42)
Medlem siden

Andre annonser av Karmana

Topp Bunn