pstraums

Beyerdynamic T90 (Ny pris!) Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 2.500
Kjøpt av
Kid A
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 22658
Ny pris - Ferdig prutet.

Svært pent brukte Beyerdynamic T90 Premium (åpne 250 Ohms med Tesla-elementer) vurderes solgt. De har blitt kjørt inn fornuftig (vil tippe de har gått 2-300 timer. NB! disse trenger lang tid for å bli "varme i trøya" og derfor har minst halvparten av denne tiden blitt brukt til å la de spille seg inn (alene) med diverse typer musikk på moderat volum)
De ser ut som nye (og selvsagt følger både skinnboksen og original emballasje med (også helt som nytt)

Dette er utrolig behagelige hodetelefoner både lydmessig og komfortmessig. Jeg er rimelig "tjukk i huet", bokstavelig talt (61 i lue i militæret om jeg ikke husker feil) :) og det føles som de ikke er på huet når jeg hører på dem. I tradisjonell Beyerånd er de litt lyse, men ikke plagsomt. Jeg vil kalle dem detaljerte. (forskjellen mellom he-500 og disse er ikke veldig stor her) De kan rocke som bare det om du ber dem om å gjøre det. Bassen finnes i monn og den går veldig dyypt og er utrolig tight!. (Jeg har prøvd å beskrive litt i Beyertrådene her på forumet) På noen områder er de bedre enn mine HE-500.. bare ikke på skikkelig god gammal metall .. (og det hører jeg ganske mye på) Velinnspillt rock/metall og all annen musikk, elektronisk som akustisk låter helt fantastisk.

Mine er innkjøpt i Norge for ca et halvt år siden og fremstår som nye.

Jeg ønsker meg 2500 og stativet følger ikke med til den prisen. Bildene under er tatt i januar 2013 av mine T90. Det kan også være aktuelt å bytte dem mot en kraftig hodetelefonforsterker/dac combo. Gjerne Audiolab M-dac / Audio GD 10.2/32 + mellomlegg, men forslag mottas.

Jeg vil HELST slippe å sende dem så dersom noen i Oslo/Akershus området er interessert kan jeg levere (innen rimelighetens grenser offcoz) :)

Informasjon om bruker

pstraums
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden
Topp Bunn