R.E.S.

Benz LP pickup Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Analog avspilling
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 10.000
Kjøpt av
Lealaus
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 121976
På grunn av oppgradering selges min Benz LP pickup. Låter fantastisk og kostet ny 30.000 kroner. Min er noen år, men veldig pent behandlet.

PS. Bildet er hentet fra nettet, men min ser helt lik ut.

Her er noe av det som sies om den:

Audiophile-Arve:
(...) etter nokre minutt med finlytting, går det opp for deg at du sannsynlegvis ikkje har høyrt maken til flott attgjeving. All den luft og romoppleving du kan ynskje deg er rundt instrumenta. Og det er tredimensjonalt utan at det liksom vert overfokusert ved å framheve øvre mellomtone og diskant. Det er så velsigna rett klangmessig, og likevel fullstendig oppløyst, akkurat slik det aller beste lydutstyret skal vere. Veldig ofte har ambisiøse hifi-konstruksjonar ein grad av overfokus på ting dei gjer veldig bra. Her er alt avstemt på ein som engasjerar på ein måte som eg ikkje har fått med meg tidlegare på noko signalkjelde eg har hatt i hus. Dette gjer at det er likegyldig kva slags plate du spelar. Paradokset om å vise alt som finnest på innspelinga, og samstundes vise innspelinga frå si beste side er så til dei grader til stades.

Rudis pickup-guide:
Benz Lp er av ypperste klasse, men låter litt varmere enn det som er vanlig i prisklassen +/- 30.000.-
Jeg har hatt flere sådane, men har angret meg hver gang jeg har solgt de, så nå er en slik fast "inventar" her i gården. Benz Lp passer inn nesten over alt, MEN den liker ikke å bli belastet for hardt impedansmessig, spiller best rundt 800-1000 ohm. Belaster du den med f.eks 100 ohm så mister du all "livlighet" og den blir låtende veldig laid-back. Min Benz Lp står fast montert opp i en 10.5" DaVinci Nobile arm og gjør en utmerket jobb der, anbefales så absolutt.
Lp'en er en referanse i denne kategorien og dekker egentlig hele området fra kategori 1 til 6, en herlig pickup med en varm organisk mellomtone full av rike klangfarger.


Informasjon om bruker

R.E.S.
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (32)
Medlem siden

Andre annonser av R.E.S.

Topp Bunn