Gjallarhorn Audio

Butikk Bag End E-Trap (restsalg, kun 1 stk igjen) Reservert annonse

Bassfeller
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 8.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227542
Vi er nå tomme for E-Traps i standard finish, men vi selger ut gjenværende enheter i pianolakk for kr. 8 500,- pr. stk (nypris er kr. 25 500,-). Det er nå kun 1 stk igjen i svart pianolakk. Denne finishen er ikke avbildet i annonsen.

En E-Trap er noe så sjeldent som en elektronisk bassfelle og består av et lukket kabinett med 2 innebygde mikrofoner og ett 10" basselement som demper stående bølger ved å jobbe i motfase til disse.

Til tross for sine beskjedne dimensjoner på 33x24x46 cm, så er E-Trap i uavhengige tester målt til å være 5-10 ganger mere effektiv enn passive bassfeller. Se for eksempel denne AES artikkelen fra 2008 (E-Trap er "device T"): http://www.x3mhc.no/dokumenter/AES2008paper_WSDG.pdf

Erfaringsmessig reduserer 1 stk E-Trap i et typisk lytterom en frekvenstopp med 6-18 dB innenfor tiden det tar for lyden å nå rommets støygulv. Man skal installere ganske så mange (store) resonatorer for å oppnå samme effekt.

Produktet må ikke forveksles med en ekstern EQ-enhet da E-Trap ikke påvirker musikksignalet på noe vis, men i stedet virker direkte på de stående bølgene i rommet slik at lyden forbedres overalt og ikke bare i sweet spot (eller i et gitt antall punkt).

En enkelt E-Trap gir deg muligheten for å dempe inntil 2 av egenfrekvensene i rommet. Frekvens (med grov- og finjustering), båndbredde (kalt Contour) og styrke (kalt Feedback) kan stilles inn av brukeren for hver av disse. Dette gjøres best ved å foreta akustiske målinger i lytteposisjonen. Ved å anvende flere E-Traps i et rom, så kan de samme egenfrekvensene dempes ytterligere eller man kan i stedet velge å dempe flere egenfrekvenser.

Virkeområdet er 20-65 Hz.

Vår produktlanseringsannonse på HFS finner du her: E-Trap: En elektronisk bassfelle!

Produktside (det er E-Trap-I vi lager fører): http://bagend.com/products/series/active-bass-trap/

Produktomtale: http://www.stereophile.com/content/music-round-31-page-2

Her er noen tilbakemeldinger fra kunder som har slått til på dette tilbudet:


Da har jeg fått lyttet litt med E-trap tilkoblet i helgen. Dette ble meget bra, bassen ble vesentlig strammere og med mer klang. En stor bonus p.g.a. dette er også at mellomtonen låter klart bedre! Så denne kjøper jeg.
Det er utrolig hvor mye strammere hele bassen høres ut med E-trap nå.
Nå har jeg fått lyttet litt med E-Trap i hjørnet. Selv med grovjustering i henhold til instruksene du sendte så hører jeg at lyden er"tørrere" noe som er veldig bra. Dette blir antageligvis ytterligere forbedret når jeg får kjørt målinger og finjustert.
Tusen takk for rask forsendelse.

Det ble en stor hørbar forbedring etter bare 3 min med justeringer, bass noden min på 43 hz ble merkbart bedre.

Etter 1 time med fin justeringer, med bruk av REW vannfall, ble det som natt og dag, en enorm forbedring.

Dette i en stue på 40 kvm uten akustiske tiltak fra før. Musikk jeg ikke orket å høre på før, ble nå en nytelse.

Virkelig godt fornøyd med dette produktet og til den tilbudsprisen er det jo et varp!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (93)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn