Fivel

Audio Physic Sky High Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 3.000
Kjøpt av
ivkri
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 58884
Fikk dette settet med i en byttehandel. On-wall/in-wall hybrid. Mine er hvite. Mørk flekk på baffelen skyldes ødelagt kamera på tlf og den er ikke der i virkeligheten.

Jeg vet ikke mye om disse men etter hva jeg kan finne ut så gikk disse for et sted mellom 13000 og 15000. Ref forrige eier skal de være fra 2011. Tilsvarende modeller selger for ca 6000,- på internasjonale bruktsider. Har orginal embalasje. Jeg lar disse gå for latterlige 20% av full pris eller bud over/bytte mot noe interessant.

Dette er en spennende høyttaler der sidepaneler, topp og bunn er lett å ta av/ sette på. En kan altså ta disse av for å felle høyttaleren inn i vegg. Når panelene er satt på er det en topp on-wall høyttaler.

Har prøvd dem og de virker fint. Det ene festet (plasttapp) på baffelen røk i transport, men dette er fikset. Det er også noen små skraper på ene siden. Sidepanelene kan males (i ønsket farge) om en er pirkete. Dette er utrolig lett siden panelene kan demonteres. Skrapene hadde ikke plaget meg.

Her kan du få meget fleksible og bra høyttalere for en billig penge. Noen av bildene er hentet fra nett.

Kom med bud

Informasjon om bruker

Fivel
Hi-Fi interessert
Torget karakterer
Vurderinger (2)
Medlem siden
Topp Bunn