Moiz Audio

Butikk Audeze LCD-2 Classic hodetelefon

Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 9.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247751
Audeze forteller:

"Vi har tatt den gjeldene generasjonen av LCD-2 drivere og fjernet "Fazor" elementene for å innrette lyden av LCD-2 Classic nærmere den originale LCD-2 modellen som kom i 2008. Resultatet er en varm og energisk opplevelse som minner om de første dagene på kontoret uten å ofre forbedringene vi har gjort over det siste tiåret. Om du enten er en gammel fan av den originale LCD-2 eller en ny entusiast som leter etter innstegsmodellen i LCD serien er dette et perfekt valg for deg."

Tradisjon bygget på utmerket kvalitet

LCD serien begynte med LCD-2. Mye har forandret seg igjennom årene, men disse hodetelefonene har beholdt den ikoniske varmen og den livlige presentasjonen som har fanget lytterene i over et tiår.

Kom nærmere musikken

LCD-2 Classic er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone. Uansett om du hører på gode eller dårlige innspillinger vil hodetelefonen få deg til å føle som om du står i rommet med musikerne.

Konstruert og håndlagd i USA

Audeze sine hodetelefoner er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (124)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn