J

Butikk Atacama Atabites: metallpellets for fylling av stativer og høyttalere

Møbler og tweaks
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 595
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230810
Atacama Atabites er små metallpellets som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid. Massetettheten er svært mye høyere enn på sand, hele 50%.

atacama-atabites-7-kg (4).jpg


Dette er et produkt som du må prøve dersom du er eier av en kvalitetshøyttaler på stativ eller har en gulvstående høyttaler med sandfyllingskammer. Daglig leder i Lydglede Jørgen sier dette om Atabites:

"Jeg har god erfaring med sandfylling av stativer og høyttalere, men effekten av Atabites er bare helt utrolig! Lydbildet får en ny tredimensjonalitet, det blir mer snert og attakk, bassen får en helt annen ro og tilstedeværelse med Atabites på plass. Og på toppen av det hele, så gir egenvekten som de små sinkbelagte pelletsene har ekstra vekt og stabilitet i stativer og høyttalere med sandkammer i bunn."
Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer og høyttalere med sandfyllingskammer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner som oppstår som følge av stående bølger i høyttalerkabinettene. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid. Metallpelletsene har en tetthet på 2380KG/m2, sammenliknet med sand som typisk ligger rundt 1600KG/m2.

Atabites leveres i spann med 7 kg pellets. Ta kontakt for kjøpsråd dersom du er usikker på hvor mange spann du trenger.

Ingen returrett ved brutt forsegling på spannet. Frakt er inkludert i prisen.

BESTILL ATABITES HER!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn