B

Butikk Apertura STELA

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 52.200
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 242909
Stela, Sensa og Swing utgjør en serie av tre kompakte høyttalere fra Apertura. De har de samme egenskapene, men Stela tilbyr et høyere ytelsesnivå når det gjelder bassrespons og dynamisk evne. En spesiell versjon av basselementet gjør at Stela kan opprettholde en nominell impedans på 8 ohm og gir mindre belastning på den tilhørende forsterkeren. Akustisk plassering og integrering av denne kompakte høyttaleren er enkelt.

Kabinettet er bygd av 18mm MDF med interne avstivningspaneler for å stive den mekaniske strukturen og begrense forplantning av vibrasjoner og kanselering av stående bølger.
Den akustiske belastningen på Stela er en bassrefleks med et ventilasjonsrør bak. En velproporsjonert bunnplate sørger for at høyttaleren holder seg stabil. Fire justerbare pigger tillater en fin posisjonering av høyttaleren.

To 16 cm bass-mellomtone elementer fra Seas. Driverkjeglen er av "Isotactic Matrix" -teknologi. En kompositt av vevd belagt polypropylenbånd. Dette materialet har utmerket linearitet og dempende egenskaper. Utformingen av magnetkretsen er optimalisert for å konsentrere fluksen på 26 mm-spolen. Talespolen ventileres for å unngå kompresjonseffekter mellom fasepluggen og stangstykket. Gummiomgivelsen med lavt tap har radiale forsterkninger, noe som bidrar til å redusere oppbruddsmoduser under lange utflukter.

25mm diskant av "Ring Radiator" familien. Den har en utvidet frekvensrespons utover 30kHz og utmerket direktivitetsytelse. Den tunge magnetiske kretsen er basert på en dobbel ferrit som gir en økning i følsomhet og et lavere nivå av forvrengning, på konstant nivå.

Som alle Apertura-høyttalere er Stela utstyrt med en passiv proprietær «DRIM» crossover, med trippeldempingshellinger (6,12 24dB per oktav), faseoverholdelse over hele båndbredden er gitt, samt fravær av intermodulering. Alle komponenter er audiophile grade - tungt gauge belagt emalje wire induktorer, polypropylen kondensatorer, sårmotstander. De interne ledningene bruker tunge OFC-kobberkabler.

Tre forskjellige standardfinisher tilgjengelig: Amerikansk valnøtt, lys eik og piano svart, hvit høyglans.

Les mer om Stela på Apertura sin hjemmeside, www.apertura-audio.com.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn