B

Butikk Apertura modell SWING

Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 21.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227478
Apertura er en fransk høgtalerprodusent som i over 35 år har levert kvalitetsprodukter til det franske hjemmemarkedet og her er de en av de mest respekterte. De utvider nå sitt markedsområde til en større del av Europa og USA.
BebopHifi/Rektangel AS er importør av Apertura for Norge, og vi presenterer nå etter hvert på Hfs modellene i Apertura modellprogrammet, se også våre web-sider, www.bebophifi.com samt https://apertura-audio.com

Typisk for Apertura-modellene er at de spiller stort og generøst med rom og luftighet kombinert med en fantastisk fin balanse mellom nøytralitet, gjennomsiktighet og naturlige toner. Dette er en musikkformidler for de som leter etter en ufarget og ærlig foredragsholder som også berører dybden med nerve og tilstedeværelse. En gylden balanse som få høyttalere virkelig klarer å forene.
Beskrivelse av Apertura modell SWING
Apertura sine hovedmål for utvikling av SENSA & SWING var å lage høyttalere i liten størrelse som kunne passe inn i et hvilket som helst begrenset interiør. Den nye formen kombinerer et originalt design, enkelt og elegant og samtidig opprettholdes et optimalt kabinettvolum.
De nye modellene ble lanserte under årets hifimesse i Munchen og fikk mange rosende kommentarer for disse og en prisutmerkelse for Sensa.
SENSA og SWING har samme nøkterne design som kabinettvolumet forblir optimalt for.
SWING er en allsidig høyttaler: montert på stativ som i en klassisk bruk, ganske enkelt lagt på et møbel eller integrert i en bokhylle for å overholde plassbegrensninger. Swing kan monteres på de fleste typer tradisjonelle høyttalerstativer.

Av de mer fysiske parameterne for SWING nevnes her:
DRIVERENHETER
En 16 cm mid / woofer med en «isotaktisk matrise» kjegle. Dette materialet er laget av vevde polypropylenstrimler, og kombinerer stivhet, letthet og gode dempingsegenskaper.
En lang bevegelig spole tillater en lang lineær utflukt. Noe som er ganske fantastisk for en høyttaler i denne størrelsen.
Denne drivenheten har også en original fjæring, med radiale avstivere som senker forstyrrelsene.
Høye frekvenser er gjengitt av en tweeter, medlem av den berømte ?Ring Radiator? -familien.
I tillegg til den uvanlige profilen har den en bølgeleder med kuleform og et dempekammer bak. Resultatet er en utvidet frekvensrespons, både i den øverste enden (til over 40 kHz), og i den nedre enden for å muliggjøre enklere kobling med basen / mellom rekkevidden.
DELEFILTER
Frekvensfordelingsfilteret mellom høyttalerne bruker avanserte audiofile komponenter fra Jantzen. Det har en egenutviklet «DRIM» -struktur med trippel dempningsbakker Strukturen er optimalisert for å unngå magnetisk interferens mellom komponentene. Denne teknologien avbryter intermodulering på hver del av crossover, noe som resulterer i uovertruffen klarhet og finesse.
Hvert sett av drivenheter (tweeter og mid / woofer) måles individuelt og overgangsverdier justeres i henhold til disse settmålingene.
KABINETT
Hovedmålet i denne nye skapkonstruksjonen var å begrense vibrasjonsutbredelse på de mest kritiske panelene (spesielt på bakpanelet). Det er brukt paneler med høy tykkelse (18mm) og et internt rammeverk med flere hulrom med 3 avstivningspaneler for å stive strukturen og skape veldig spesifikke områder der dempingsmaterialer kan brukes for å avbryte stående bølger.
Bassrefleksbelastning med en optimalisert dobbel resonator. Denne spesifikke konfigurasjonen tillater dypere reproduksjon av lave frekvenser.
Lydmessig har Swing mye av de samme musikalske egenskapene som Sensa, en tilpasningsdyktig høyttaler som er lett å integrere med ulike typer elektronikk og kabler.
Det musikalske uttrykket er nøytralt og lett og også dette er en høyttaler til å bli glad i, den dissekerer ikke musikken, er heller raus i sitt uttrykk. Jf. ellers det som er kommentert for Sensa.
Swing kan settes på de fleste av stativer som er tilgjengelige på markedet

Spesifikasjoner
Frekvensområde: 48-40 000Hz / + -3dB
- Følsomhet: 87dB / 2.83v / 1m
- Impedans: 8?
- Last: bassrefleks
- Drivaggregat: 16 cm midt-woofer «Isotactic matrix», Dome diskant (ring radiator) 25 mm
- Overgangsfrekvens: 3,5 kHz
- Terminaler: Bananer
- Mål: 190 x 310 x 280 mm (B x D x H)
- Vekt: 7,6 kg ny
3 forskjellige standardutførelser tilgjengelig: ? Sateng: kirsebær
Høy glans: Piano svart, hvit
Magnetisk rutenett med usynlig fiksering
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn