B

Butikk Apertura modell Armonia Evolution Skjult annonse

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 25.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230694
Tilbud på strøken demomodell, kirsebær.
Beskrivelse av Apertura modell ARMONIA EVOLUTION

Apertura er en fransk høgtalerprodusent som i over 35 år har levert kvalitetsprodukter til det franske hjemmemarkedet og er en av de mest respekterte. Etterfølgende beskrivelse er basert på utdrag av tekst og kommentarer fra Apertura sine hjemmesider og fra reviewer utført av Audiophile Fr, 6Moons v/ Matej Isak og Haute fidelite. Originaltekser finner en på www.apertura-audio.com.
Den nåværende Apertura modellserien inkluderer 10 referanser på veldig høyt nivå, utviklet med manisk omsorg og kjærlighet til en godt utført jobb. Armonia Evolution-modellen er plassert midt i dette modellutvalget. Dens særegne design med to buede sider og ikke-parallelle front- og bakflater er diktert av kriterier som tar sikte på å minimere skadelig effekt på lydgjengivelsen. Det er frukten av lange års akustisk forskning. Kabinettet er produsert i en varmpresset laminert konstruksjon for å skape bruddmodus i materialet og for å redusere utbredelsen av vibrasjoner. Det er utviklet på en intern struktur med flere hulrom for å stive strukturen i kabinettet og skape veldig spesifikke soner eller volumer for å avbryte alle stasjonære moduser ved bruk av tre forskjellige dempematerialer. Når det gjelder avkobling, er den basert på et sentralt evakueringspunkt av vibrasjoner via en kjegle plassert på høyttalerens underside i tyngdepunktets akse ? minner om Goldmundkonseptet.

Armonia Evolution er en mellomstor søylehøyttaler som er litt over en meter høy, derfor relativt diskret, lett å huse. Det er en toveis, tohøyttalers, bassrefleksbelastningsmodell. Ventilen er plassert på bakpanelet i bunnen av skapet over de to terminalblokkene. Disse terminalblokkene tillater ikke bi-ledninger eller bi-forsterkning. De er av veldig høy kvalitet og produseres i henhold til spesifikasjoner. Du kan koble til forsterkeren din ved hjelp av bananplugger, bare kabel og gafler.
Diskanten er en ny generasjons båndmodell, med "klemt" bånd i metallisk polymer. Den er litt forskjøvet fra midten / basshøyttaleren for bedre fasering. Den doble overflaten gjør det mulig å redusere forskyvningen av membranen, og derfor forvrengningen, og øke den dynamiske kapasiteten og oppløsningen. Ved siden av limes en filtoverflate for å undertrykke enhver form for diffraksjon, en detalj som åpenbart er av stor betydning.

Høyttalerelementet som ivaretar midt- og lavfrekvensene kommer fra den norske produsenten SEAS og ble valgt for sin kvalitet på lydutbredelseshastigheten og er modifisert av Apertura. Det er en 18 cm diameter "Isotactic Matrix" -modell - et sammensatt materiale laget av flettede polypropylenblader, utstyrt med en lys, stiv og veldig dempet kjegle. Den har en halvvalsesuspensjon som er spesielt effektiv for å bevege membranen.
Spesiell vekt ble lagt på utformingen av filteret. Dette er gjenstand for "proprietær" "DRIM" teknologi, med fasekontroll over hele båndbredden. Dette filteret er helt nytt for denne Evolutionmodellen. Den består av to uavhengige trykte kretsløp for bass- og diskantregistrene. Hvert sett med sammenkoblede høyttalere gjengir strengt tatt bare ønsket del, og en unngår enhver intermodulasjon som er veldig følsom for lytteren. APERTURA har integrert de beste tilgjengelige komponentene, inkludert polypropylenkondensatorer fra Jantzen-merke og induktorer av samme opprinnelse.

Alle driverne kommer fra Seas i Norge for alle Apertura-kabinettene. Båndtweetere kommer fra Fountek i Kina. Alle spolene kommer fra Jantzen i Danmark. Kondensatorer er fra forskjellige kilder som Jantzen, Mundorf, LCR, Intertechnik og andre. Apertura Audio bruker egne proprietære kabler, OFC eller kobber sølvbelagt med PTFE.
. En innspillingstid på minimum hundre timer, helst 250-300, anbefales før Apertura gir sitt fulle mål. Til tross for følsomheten på 87 desibel, er ikke Armonia komplisert å kjøre. Ettersom de er beregnet på "referanse" elektronikk som generelt leverer godt, vil dette kriteriet i praksis aldri by på problemer, inkludert for rørforsterkere.


TEKNISKE SPESIFIKASJONER Frekvensområde: 37-30 000Hz / + -3dB, Følsomhet: 87dB / 2.83v / 1m Impedans: 8?, Last: bassrefleks Drivaggregat: 18 cm midt-woofer «Isotactic matrix», Ribbon tweeter 8 × 120 mm Overgangsfrekvens: 2,8 kHz, Terminaler: bindinger med enkelttråd (spader eller bananer) Mål: 205 x 291 x 1030 mm (B x D x H), med stativer: 292 x 291 x 1069 mm. Vekt: 22,2 kg netto - 26 kg (pakket).
5 forskjellige standardutførelser tilgjengelig: ? Sateng: kirsebær.? Høy glans: Piano svart, hvit, palisander, figurert lønn. På forespørsel: Høyglans og høyglans i metall.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn