Gjallarhorn Audio

Butikk Antipodes Audio CX musikkserver/-streamer (kun 1 igjen!)

Streamer/Mediaspiller
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 50.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 231297
CX er Antipodes Audio sin tidligere toppmodell og kan fungere både som musikkserver og filavspiller/streamer. Det er opp til brukeren hvilke deler av CX han ønsker å ta i bruk, bare serverdelen, eller både server og streamer funksjonalitetene.

CX er for øvrig Roon Ready (streamerrolle) og leveres sågar med Roon Core (serverrolle) innebygget! Et alternativ til Roon er HQPlayer og denne er også støttet. Ved bruk av Roon eller HQPlayer kan du enkelt knytte deg opp mot din foretrukne strømmetjeneste, gitt at denne er støttet av Roon eller HQPlayer (Tidal og Qobuz er f.eks. støttet av begge disse).

Vi vil gi deg all den hjelpen du behøver for å sette den opp, enten direkte over telefon under installering eller på epost (vi har dessuten laget en installasjonsprosedyre på norsk). Prosedyren er i grunnen meget strømlinjeformet.

Listepris: NOK 85 150,-
Lagerrestpris på utgått produkt: NOK 50 000,- (!) NB! Kun 1 enhet i svart finish igjen.
Finish: Høyverdig svart eller sølv finish (send oss en PM om hvilken finish du ønsker)
Garanti: Full (5 år)
Frakt: Gratis
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig (kredittkostnad utgjør 1% av kjøpesummen pr. kvartal)

Antipodes Audio fra New Zealand er ett av relativt få merker med musikkservere/-streamere som selv kjører Roon Core og som derfor ikke er avhengig av en datamaskin ved strømming av musikk med Roon.

En annen stor brukerfordel med streamerne til Antipodes Audio er at de har to slisser på baksiden for enkelt bytte av lagringsmedia (2,5"/7mm SATA disker med inntil 8 TB pr. disk). NB! Lagringsmedia inngår ikke i prisen.

Produktene til Antipodes Audio er i tillegg svært støysvake da deres design benytter en rekke tiltak for å sikre en svartest mulig bakgrunn ved avspilling av musikk, bl.a. kostbare strømforsyninger med et ultra lavt støynivå.

Kabinettene består av aluminium som er CNC-frest fra hele aluminiumsblokker, og interne kretser benytter viftefri kjøling (en selvfølge når støynivået skal holdes på et minimum).

Produktet er tilgjengelig for demonstrasjon i vårt showroom utenfor Asker. Grip sjansen til å sikre deg en ultra high-end strømmeløsning av de sjeldne! Det er nå kun 1 stk av hver farge igjen.

Her er de ulike produktsidene:

CX: https://antipodes.audio/antipodes-cx.php
EX: https://antipodes.audio/antipodes-ex.php
P1: https://antipodes.audio/antipodes-p1.php
P2: https://antipodes.audio/antipodes-p2.php
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (91)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn