Dekor til hjemmekino

jespereb

Medlem
Ble medlem
09.11.2015
Innlegg
5
Antall liker
0
Sted
østfold
vet ikke helt om dette er riktig sted å spørre, men har sett at flere her har dekor som ser ufattelig bra ut, men har enda ikke funnet noe som faller i smak.
Er ute etter plakater, statuer, hjelmer, våpen osv. helst noe som er mer eller mindre 1:1 størrelse, helst i Europa, har lett på ebay og amazon, men har ikke funnet noe. Er det noen som vet om en troverdig side hvor de selger disse tingene? eventuelt noen man kan snakke med om å få laget en skulptur?
 
Sist redigert:

mega1

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.10.2008
Innlegg
453
Antall liker
188
Sted
haugesund område
Torget vurderinger
1
En må bruke fantasien litt. Feks bildene i min kino kommer ifra japan foto. Jeg fant bare noen bilder på nett som jeg likte å så fikk jeg japan foto til og legge de på for meg. Det er nok av hifibutikker som gjør det samme, bare at de printer det på noe dempematerialet som er fint å bruke på feks første refleksjon. Ellers så fins det mye rart på finn.no bare en vet hva tingene er verd og hva en skal søke på. E-bay har også fungert for meg, søk på movie props, men frakten og tollen kan være en killer..
 
Sist redigert:

JENO

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.07.2003
Innlegg
2.599
Antall liker
1.377
Sted
Saksvik - Trøndelag
Har en kompis som driver med metallsløyd i Trondheimsområdet. Han kan sikkert lage ting på bestilling, men ikke sikkert det blir billig.

Scvulp
 
Sist redigert:

Retep

Steine galen
Ble medlem
27.01.2005
Innlegg
23.074
Antall liker
20.269
Sted
Volda
Torget vurderinger
23
Her finner du en del.

Link til pynt fra filmens verden, men de har mye annet også.

Film effekter
 
Topp Bunn