Stereoversjonen av Reference 160M kan nå oppleves hos Bachs HiFi i Larvik. Kontakt Tom Bach, på telefon 911 03 044, for avtale om demonstrasjon.
Bachs HiFi kan forøvrig friste med et stort utvalg av Sonus Faber. Sonetto, Olympica og Reference er tilgjengelig for demo!


REF 160S er en fullbalansert konstruksjon med 4 par matchede KT150 rør og automatisk biasjustering. High-End lydkvalitet kombinert med unikt design! Audio Research har optimalisert audio kretsløpene og benytter nye 4-lags kretskort som gir kortere signalvei, i kombinasjon med oppgradert komponentkvalitet, tildels er spesialdesignet og produsert for Audio Research, bidrar dette til en ytelse som setter en ny standard for lydkvalitet - uansett prisklasse! Automatisk biasjustering og beskyttelseskretser som gir optimal og ensartet ytelse over tid, med sikkerhet for full stabilitet gjennom hele rørenes levetid på 3000 timer.

Valg mellom Ultralinear eller Triode drift som med ulike lydmessige egenskaper gir stor fleksibilitet i forhold til effektbehov, personlig preferanser og musikksmak. Effekten er konservativt oppgitt til 140 watt i Ultralinear og 70 watt i Triode drift.

Navn:      REF160S_1 (2).jpg
Visninger: 328
Størrelse: 57.7 Kb