Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Mola Mola Tambaqui dac, ny supertest hos Stereonet

  0 Kommentarer Av Andervik Audio - 06.12.2019 15:41
  Chord Electronics' DAVE and the dCS Bartok beware, this is one of the best Roon endpoints going – and as such has rightly hooked itself a StereoNET Applause Award.

  Stereonet har nettopp publisert sin test av Tambaqui, og omtalen er strålende uten et eneste ankepunkt lydmessig eller ellers.
  Les hele omtalen her:
  Test Stereonet 05.12.2019

  Har du også lyst til å oppleve det som mange mener er den ledende dacen på markedet så ta gjerne kontakt for prøvelytting eller kjøp.

  Proffmarkedet begynner også å oppdage kvalitetene til Tambaqui dacen, og et ledende Tysk studio har anskaffet tre stykker til sitt studio.
  Norske Gerorge Tanderø Matering var interessert i Tambaqui, så jeg sendte en dac til George denne uka.
  Han har mastret og mixet for mange store artister i inn og utland og er konstant på jakt etter forbedringer. Har jobbet med Yusuf Islam (Cat Stevens), James Morrison, Travis, Ron Sexsmith, A-ha and Teitur, Kari Bremnes, Susanna, Satyricon, Fieh, Emilie Nicolas, Stein Torleif Bjella, Madrugada+++++++
  Han skulle egentilig teste den i en uke, men fikk denne tilbakemeldingen i løpet av første dagen.

  Hei Terje
  Da har jeg fått jobbet med Tambaqui i hele dag. Beste DAC jeg har hørt, og jeg har hatt mange! Helt utrolig dybde og flyt i musikken. Bassen er full og dyp, toppen er silke og mellomtonen er utsøkt. Er som å høre musikken uten noe som helst i veien. Null vreng og ting i veien for musikken. Denne forlater ikke studio.
  Kjøper den!
  George

  Andervik Audio Tambaqui info
  Vedlagte bilder       
  Siste redigert av Andervik Audio; 08.12.2019 kl. 14:35.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed