Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. ISOACOUSTICS OREA GRAPHITE

  0 Kommentarer Av lsound.no - 29.11.2019 13:30
  Navn:   2019_11_Blog_Article_Featured_Image_1800x1000_Icoacoustics_Orea.jpg
Visninger: 322
Størrelse: 65.6 Kb

  De prisvinnende dempeføttene IsoAcoustics Orea har nå fått en ny lillebror, Graphite. Den har de samme velroste egenskapene som sine storebrødre, men med en maksvekt på 1.8 kg pr fot. Dette gjør et svært allsidig produkt enda mer allsidig.

  Selges stykkvis

  Men jobber utmerket godt sammen. Med 4 forskjellige størrelser er det enkelt å finne et oppsett som passer til dine komponenter. Bruk 3 eller flere av samme modell sammen for å få nå en vektklasse som passer godt. Vi anbefaler å ligge opp mot maksimal vektbelastning for IsoAcoustics Orea. Se grafen under (NB: den er oppgitt i lbs og ikke i kg).

  Navn:   OREA-Performance-Curve-Updated.jpg
Visninger: 318
Størrelse: 57.9 Kb

  Orea

  IsoAcoustics Orea kan benyttes under høyttalere, subwoofere, platespillere eller annen elektronikk. IsoAcoustics Orea kommer i 3 størrelser. Ved å benytte 3 eller flere IsoAcoustics Orea under hver komponent, kan de fleste finne en kombinasjon som passer. IsoAcoustics Orea er laget i maskinert rustfritt stål og ser meget bra ut. Topp og bunn av IsoAcoustics Orea har en viss sugekopp-funksjon som gjør at komponenten står stabilt på dempefoten. Orea plasseres under eller på siden av komponentens originale føtter, dersom du ikke ønsker å fjerne disse.

  Vektgrenser

  Orea Graphite: 1.8kg/stk
  Orea Bronze: 3.6kg/stk
  Orea Indigo: 7.2kg/stk
  Orea Bordeaux: 14.5kg/stk
  Siste redigert av lsound.no; 29.11.2019 kl. 13:42.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed