Vi åpner nå opp muligheten for at man kan forhåndsbestille akustikkprodukter fra Eli Acoustic!

Forhåndsrabatt: 15%
Siste frist: mandag 25.november
Leveringstid: ca 3 uker

Dette gjelder alle produkter fra Eli Acoustic. Vi har lagt ut de vanligste produktene deres på nettsiden vår, men ta gjerne kontakt med oss om du skulle ønske noe annet så hjelper vi med å finne riktig produkt.

Se sortimentet på vår nettside under "Akustikk" i menyen:
www.malaaudio.no


De produktene vi ser er mest populære og som fungerer godt er disse

Eli Acoustic SeaLand diffusor/absorbent
Disse platene er en kombinasjon av absorbent og diffusor. De er overraskende effektive og demper rimelig linært ned mot 200hz (vi har sjekket med målinger). Meget gode allround plater som kan brukes til det meste. De tar seg også visuelt bra ut på en vegg. Leveres i pakker med 4stk per pakke. Pris per pakke 2 999kr (4 paneler)

Eli Acoustic Fussor 3D
Dette er rene 3D diffusorer (altså ikke retningsbestemte). Disse bryter opp lyden slik at man ikke får direkte refleksjon fra for eksempel tak, sidevegg eller bakvegg. Effektivt for å dempe ekko i rom uten å dempe rommet for mye. Veldig fine i tak for eksempel. Pris: 1199kr(2 plater)

Eli Acoustic Bass Serenade
Hjørneabsorbent som rydder opp en del i mellombass. Disse jobber ikke like dypt som en del mer avanserte bassfeller, men vi har erfart at de faktisk gjør overraskende mye. De rydder opp og demper også etterklang i rommet.


Eli Acoustic Curve 60

Absorbent med curvet front for mer linær demping. Effektive for bruk for mest mulig linær absorbering på sidevegg eller bakvegg. Pris: 1199kr(2 plater)

Vi har også en del produkter lagerført for rask levering!

Kontakt:
Epost: sveinung@malaaudio.no
Tlf: 90953801

www.malaaudio.no

Navn:      sealand og fussor.jpg
Visninger: 443
Størrelse: 63.3 Kb