Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne artikkelen
 1. Bebop Hifi takker for besøket under Horten-messen

  3 Kommentarer Av BebopHifi - 25.09.2019 21:21
  Vi synes det var bra med folk og stemning, både i vårt rom og messen for øvrig. Det viktige på en slik messe er å vise frem utstyr og prate med likesinnede hifi- og musikkinteresserte. Lyden; Man gjør så godt man kan under rådende omstendigheter og man vil aldri kunne "frelse" alle. Til det er smaken for forskjellig og vi tar med oss både ris og ros. Alt i alt er vi glad vi tok turen fra Ålesund!

  Vi viste blant annet de helt nye Kaiser Acoustics Furioso Mini fra våre tyske (feinschmecker)venner. Mini er den første i en ny og rimeligere serie fra Kaiser Acoustics. Kaiser kommer nok aldri til å lage "rimelige" produkter, til det er komponentkvaliteten og produksjonskostnadene for høye. Man tar IKKE snarveier der nede i Bayern . Men, man får produkter som i høy grad er preget av eier glede og musikalitet.

  Vi hadde også gjestevisitt av de dyreste Spec-forsterkerne, MG 1000. Fløyet inn for anledningen før de skal videre til Hong Kong. Til en pris på nærmere en halv million blir det neppe solgt mange av disse her til lands, men vit det at Specs andre forsterkere representerer meget høy kvalitet og gjennomgående musikalitet. Vi har flere modeller for demo og utlån, si ifra om dette.

  Kaiser Furioso Mini blir fremover å finne på demo i Ålesund. Vi kan tilby en god pris for paret vi hadde med på messen, ta kontakt.

  www.bebophifi.com
  Vedlagte bilder   

 2. Antall kommentarer 3

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Sted
  porsgrunn
  Innlegg
  1,455
  Tagget i
  0 Innlegg
  selv om dere hadde et vrient rom på messa så var dette en av tingene jeg kom for å se ene og alene :-) da jeg hadde vært så heldig å låne M-99 av dere tidligere som absolutt traff på mange områder hos meg med flott klangstruktur,glassklarhet,attack og 3d jeg ikke har hørt andre plasser så helt tydelig at Spec gjør noe veldig riktig innenfor sitt segment :-)
  kult at dere reiste så langt for å også få vist frem de nye top of the line MG-1000 blokkene creds for det , hadde jo ikke vært mulig å oppleve dem andre plasser .
  Mvh Ivan

 4. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2008
  Sted
  Jar
  Innlegg
  250
  Tagget i
  0 Innlegg
  Spec og Kaiser er fantastiske saker! Rommet var vanskelig, og det ble spilt ganske så høyt. Med høyt volum ble det uheldige betoninger i rommet. Da lyden ble dempet, falt alt på plass. Spec M-99 er et apparat jeg godt kunne tenkt meg hjemme

 5. #4
  Hifi Freak Powerpoint's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  4,862
  Tagget i
  6 Innlegg
  Det store SPEC settet er attråverdig, og Kaisers høyttalere er sjelden feil. Heldigvis for meg fikke jeg spille medbragt på søndag på et volum jeg fant å være greit for mine aldrende ører. Artig at de juvelprisede monoblokkene var innom lille Horten i Norge for så å reise videre til Hon Kong. Takk for at dere tok dere bryet med å stille med slik eksotisk "tung" hifi
  Siste redigert av Powerpoint; 27.09.2019 kl. 23:44.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed