Navn:      A1.5.jpg
Visninger: 333
Størrelse: 22.9 Kb

CH Precision sin oppgraderte versjon av effektforsterkeren A1 med betegnelsen A1.5 kan sees på rom 217 (Bryggen) for de som er interessert.

A1.5 er en god del høyere enn modellen den erstatter (A1) og har blant annet fått en mye kraftigere kondensatorbank.

Effektforsterkeren A1.5 benytter et dual-mono design. Det analoge inngangstrinnet opererer i diskre, klasse A. Det analoge utgangstrinnet benytter en driver med et ultralavt støynivå i diskre, klasse A fulgt av et effektsteg i diskre, klasse AB.

CH Precision har utviklet teknologien ExactBias for å sikre en konstant biasstrøm i effektsteget, hvilket gir en langt mere lineær ytelse. Dette gjøres ved å overvåke temperaturen til utgangstransistorene slik at temperaturen holdes optimal til enhver tid. CH Precision er av den oppfatningen at deres klasse AB design med ExactBias utkonkurrerer et klasse A design med en typisk biasløsning.

Utgangstrinnet til A1.5 er utstyrt med CH Precisions høyttalermatchingskrets. I tillegg kan brukeren selv justere balansen mellom global og lokal negativ tilbakekobling ved å velge ett av seks forskjellige forholdstall for global/lokal tilbakekobling: 0/100, 10/90, 20/80, 40/60, 70/30 og 100/0. 0% global tilbakekobling (100% lokal tilbakekobling) resulterer i den mest korrekte timingen, mens 100% global tilbakekobling (0% lokal tilbakekobling) gir den mest korrekte tonaliteten.

A1.5 kan benyttes i inntil fem forskjellige moduser; Stereo, Active Bi-amp, Passive Bi-amp, Monaural og Bridge. De fire sistnevnte krever naturlig nok en forsterker pr. høyttaler. I den geniale Monaural modusen, så benyttes hele strømforsyningen sammen med kun ett sett utgangstransistorer. Denne modusen er derfor velegnet til å drive høyttalere med lav impedans (høyt strømbehov), mens Bridge modusen er optimal til å drive høyttalere med høy impedans (høyt spenningsbehov).

A1.5 vil være i permanent demonstrasjon i vårt showroom ovenfor Heggedal i Asker.

Produktside

Produktomtale

Navn:      A1.5-4.jpg
Visninger: 333
Størrelse: 45.5 Kb

Navn:      a1p5_munich2019.jpg
Visninger: 334
Størrelse: 134.1 Kb