Navn:      007714032_3.jpg
Visninger: 557
Størrelse: 61.7 Kb

Lydglede AS har tatt over rettighetene til å selge in-akustik i Norge. in-akustik har produsert kabler og tilbehør siden 1977. Selskapet holder til i Ballrechten-Dottingen helt sør i Tyskland og er kjent for utmerket produktkvalitet. Selskapet ligger i verdenstoppen hva gjelder utvikling av innovative produkter innenfor hifi og multimedia. Vi tilbyr et utvalg av deres beste produkter med et primærfokus på stereorelaterte produkter.

Navn:      LS-804-AIR-AUDIO-06-2019_01 (1).jpg
Visninger: 563
Størrelse: 41.7 Kb
Lydglede vil selvfølgelig ha med et utvalg av kablene til in-akustik på Horten-messen til helgen, og vi har etter alle solemerker også med en av toppmodellene til in-akustik, høyttalerkabelen Reference AIR LS-4004. I tillegg håper vi at bestillingen vår rekker frem slik at vi også kan vise frem en av de siste nyhetene, Reference LS-804 som har svært mye likheter med toppmodellene, men til en mer overkommelig pris. Vi håper også å ha fått inn strømrenseren AC-3500P.

Navn:      Inakustik-reference.jpg
Visninger: 563
Størrelse: 46.0 Kb

De neste dagene vil vi legge ut Reference-serie produkter, Excellence-serie produkter samt strømfordelerne. in-akustik produserer det meste av Reference-serien på bestilling, vi garanterer levering fra Tyskland til Norge på kort tid. Excellence-serien skal vi lagerføre noe av i Norge. Lydglede AS står som importør av merket, så ta kontakt dersom det er produkter du ønsker tilbud på. Blant annet kan vi levere optiske HDMI-kabler på bestilling. Vi fører også Stoic-hyllene, som mest sannsynlig er det tøffeste du finner av vegghengte hi-fi hyller.

Ta gjerne en titt på videoen her som viser fremgangsmåten ved produksjon av Air-høyttalerkablene:

Ta gjerne en titt på siden vår også: https://www.lydglede.no/5_in-akustik