Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. VIDEO: Terry Medalen fra Primare går gjennom modulariteten i den nye 35-serien

  Navn:   20170922_PRIMARE_Packshots_15442.jpg
Visninger: 443
Størrelse: 97.5 Kb

  Terry Medalen forteller i denne videoen om hvordan du kan bygge systemet ditt med den nye 25 og 35-serien. Terry har en sjeldent god evne til å formidle kunnskap om produktene og samtidig er han ærlig om hva du kan oppnå lydmessig og funksjonsmessig ved å velge den ene eller andre løsningen. En av grunnene til at Primare fikk EISA-pris som årets stereosystem var nettopp modulariteten i produktene som gjør det mulig å velge innmat og utstyrsnivå etter behov.  Et at av de store fortrinnene til Primare som produsent er at de tilbyr modularitet. Det betyr at man kan velge utstyrspakke i produktet man kjøper som gjør at det enkelt passer til eksisterende system eller kan utvides med ønsket funksjonalitet senere. Dette gjør at man ikke betaler mer enn man behøver for den nye forsterkeren eller CD-spilleren fordi man kan velge utstyrsnivå etter behov. Oppstår behov for utvidet funksjonalitet, så er kortene modulbaserte som på PC-er og kan kjøpes og enkelt settes inn i etterkant. Kortene settes inn enkelt i et tilhørende spor og funksjonaliteten er på plass umiddelbart.

  Navn:   modular-design.jpg
Visninger: 442
Størrelse: 156.4 Kb

  En I35 i standardversjon kommer med analoge innganger. Dette er ypperlig for deg som gjerne har en påkostet DAC, nettverksspiller eller kjører analogt hele veien fra LP-spilleren. Neste modell i serien er I35 DAC. Dette er samme forsterker, men i tillegg har den nå fått en DAC med rikelig med innganger og en veldig bra DAC-chip fra AKM. Det neste trinnet heter I35 Prisma. Dette er igjen samme forsterker og med samme DAC som I35 DAC, men nå også utstyrt med Prisma strømmemodulen som gjør det mulig å spille musikk over nettverket og å styre forsterkeren med en app. Når det gjelder I25, så er også den å få kjøpt i tre versjoner med de samme mulighetene for oppgradering.

  Prisma strømmemodulen gir sømløs integrasjon mot Spotify Connect, Google Chromecast, Apple Airplay og streaming over UPnP/DLNA. I tillegg har Prisma-modulen Bluetooth. Prisma-modulen har også egen app for nettbrett (kommer snart for smarttelefoner) og vil også i løpet av kort tid være Roon Ready og ha støtte for styring via Control 4 samt få Apple Airplay 2. Prisma gir også muligheter for multirom takket være multirom i Prisma i seg selv, via Chromecast-teknologien og på sikt også Airplay 2. I tillegg støtter Prisma stemmestyring via for eksempel en Google Home Mini eller via Google Home appen, noe som gjør det mulig å styre musikken på en enkel måte.

  Den samme modulariteten finner en i den rimeligere forsterker-serien I25 og med drivverks- og CD-spillerlinjen. For eksempel kan man kjøpe det rene drivverket DD35 om man ønsker en toppklasse transport med TEAC-mekanikk til bruk i kombinasjon med en DAC man har fra før. DD35 er ypperlig dersom du ikke ønsker noe annet enn en ren transport, denne kan heller ikke bygges ut senere med DAC/ Prisma. Ønsker man en ren spiller, finnes denne som CD35 med DAC innebygget (for ordens skyld: uten digitale innganger). Også her kan man kjøpe Prisma-versjonen eller utvide en CD35 til en CD35 Prisma. Både CD35 og CD35 Prisma er utstyrt med ESS Sabre chip i DAC-delen.

  Vi gleder oss til årets Horten-messe der Terry fra Primare kommer for å fortelle mer og demonstrere Primare-produktene.
  Siste redigert av Jørgen_i_Lydglede; 02.09.2019 kl. 22:46.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2013
  Innlegg
  4,555
  Tagget i
  7 Innlegg
  Beundrer denne produsenten for ikke å gå i fella med «håndtak & overdimensjonerte kabinetter» for å rettferdiggjøre en høyere pris (at det kunne kostet mye mer - som trolig er tilfelle for denne produsent), det at man får ufattelig mye GOD LYD for pengene. Også med det fortrinn at man kun kjøper det man trenger. Jeg mener det står respekt av sånne produsenter! Står helt øverst på lista for besøk under Horten, innrømmer det.

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed