Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne artikkelen
 1. Graham Audio LS5/9f er nå på plass i butikken

  3 Kommentarer Av SteReoFil - 30.07.2019 18:11
  Navn:   graham_audio_59f.jpg
Visninger: 793
Størrelse: 66.3 Kb

  Vi har mange gode høyttalere i butikken, men det er noe helt spesiellt ved Graham Audio. Hver gang det kommer en ny modell er det derfor også litt ekstra stas. :-)

  LS5/9f er designet av Derek Hughes (Spendor/Stirling) og er den gulvstående versjonen av BBC LS5/9 - en av BBCs mest kjente og annerkjente konstruksjoner. Den går noe dypere i bassen og har enda litt høyere krafthåndtering, men det er den magiske mellomtonen som virkelig gjør Graham sine høyttalere ekstraordinære.

  Pris fra 54.995,- per par (avhengig av utførelse)

  Les mer om høyttaleren her:

  Graham Audio LS5/9f

  Ta gjerne turen innom for en demonstrasjon eller hyggelig prat.

  Hilsen

  Jens på SteReoFil

 2. Antall kommentarer 3

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast kazan's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  Lillehammer
  Innlegg
  121
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har tenkt meg innom Stereofil mandag til uka,blir spennende å høre. Håper jeg får mulighet til å høre ls 3/5 på Luxman m200 også

 4. #3
  Hifi Freak Balle Clorin's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2012
  Innlegg
  3,373
  Tagget i
  0 Innlegg
  LS5/9f er Knallbra høyttaler som absolutt falt i smak hos meg. Man får detaljer og rikt perspektiv og både dybde og tilstedeværelse uten at blir slitsomt eller for analytisk. På flatt produsert 70-talls rockemusikk fikk jeg plutselig perspektiv og oppløsning jeg sjelden har hørt. Moderne musikk låt også riktig . Rommet har en viss resonans i bassen så pass på å justere hodeposisjon litt fram , og unngå hvile hodet mot veggen( hvem gjør nå det?) . Da blir det best.
  Tror jeg blir fan av engelske høyttalere etter å ha hørt noen i det siste..bra i butikken og enda bedre hjemme antagelig
  Siste redigert av Balle Clorin; 26.10.2019 kl. 09:22.

 5. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2009
  Innlegg
  102
  Tagget i
  0 Innlegg
  LS5/9f var en overraskende god opplevelse. Jeg er ikke den som er rundt på demoer men må lese meg opp før jeg vet hva jeg vil høre. Går sikkert glipp av mye bra, men sånt tar tid.
  Har lenge kunne tenkt meg en runde med Spendor A7 og D7/9, men har ikke fått tid ennå. Hørte LS5/9f i helgen og den rykket opp på topplista med en gang. Regner med den kan åpne seg ennå mere i større rom (opp mot 40-50 kvm). Spent på hvordan den låter ifht Spendor. Spesielt A7.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed