Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Fjerde generasjon i Concert Grand serien til Vienna Acoustics nærmer seg lansering!

  0 Kommentarer Av Gjallarhorn Audio - 05.07.2019 16:24
  Navn:   reference-utgaver.jpg
Visninger: 526
Størrelse: 69.7 Kb

  Fjerde generasjon av Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand og Beethoven Baby Grand ble vist frem under High-End messen i München i mai (se bildet over). Forventet lansering er i august/september. Prisene er i øyeblikket ikke fastsatt.

  De nye modellene vil få tilleggsbetegnelsen REFERENCE, mens dagens versjon er kjent under tilleggsbetegnelsen Symphony Edition. REFERENCE utgavene kommer med helt flate mellomtone- og basselementer, en teknologi som tidligere kun har vært anvendt i det konsentriske mellomtoneelementet til høyttalere i Klimt (The Kiss og The Music) og Imperial (Liszt) seriene.

  Eksisterende versjoner av Beethoven Concert Grand og Beethoven Baby Grand selges til redusert pris (-25%) inntil produksjonen av disse opphører og lageret er tomt. For de som liker det raffinerte utseendet til VAs edderkoppmembraner, så er dette en gyllen anledning til å sikre seg et par høyttalere med spider cones til en særdeles gunstig pris.

  Vi har for øvrig samtlige gulvstående modeller til Vienna Acoustics tilgjengelig for demonstrasjon i vårt showroom ovenfor Heggedal i Asker/Røyken (besøk etter avtale).

  Gå til vår nettbutikk for å se nærmere på dette tilbudet: Nettbutikk

  Gjallarhorn Audio
  Siste redigert av Gjallarhorn Audio; 06.07.2019 kl. 00:20.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed