Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Opplev Aurender hos Soundgarden

  0 Kommentarer Av Soundgarden - 25.06.2019 12:28
  Aurender sine nye musikkservere/streamere leverer en unik kombinasjon av lydkvalitet og innovativt design. Med integrert harddisk og støtte for både MQA og DSD, leverer Aurender spennende løsninger for kvalitetsbevisste Hi-Fi- og musikkentusiaster. Aurender har et godt utvalg av forskjellige modeller for å dekke de fleste behov. Du får de både med og uten D/A-konverter, og de kan også leveres med CD-ripper. De har selvfølgelig støtte for Tidal, Spotify (venter sertifisering) og Airplay, og en veldig enkel og gjennomført app.

  I Soundgarden er vi svært entusiastiske i forhold til Aurender, og har tatt inn modellen A10 i alle våre butikker. Om du lurer på hvordan disse fungerer, og ikke minst hvordan de låter, så anbefaler vi en tur innom. Alle butikkene tilbyr nå demo av Aurender A10, velkommen til en lytteopplevelse!

  Her finner du oversikt over våre butikker


  A10

  Aurender A10 er en komplett musikkspiller som fungerer som både musikkserver, streamer og D/A-konverter til ditt anlegg. Med et fantastisk brukergrensesnitt og ultrarask respons er det bare å lene seg tilbake og nyte musikken. Det bare fungerer!


  Les mer om Aurender A10 her


  Navn:   A10-S_front.jpg
Visninger: 394
Størrelse: 31.7 Kb  Med vennlig hilsen
  Soundgarden
  Siste redigert av Soundgarden; 25.06.2019 kl. 15:37.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed