Stereo +
Aurender ACS10 i Stereo+, 5 av 5 stjerner!

Fantastisk lydkvalitet og brukervennlighet. Har du en god digitalkonverter allerede (og det bør du ha) og er ute etter en streamer som har det lille ekstra + stor lagringskapasitet og rippefunksjon, er Aurender ACS10 et utrolig attraktivt produkt. Å prøve en er å ville ha en...

• Glimrende lyd
• God lagringskapasitet
• Strålende apper for avspilling og ripping

STEREO+ MENER: Denne bør du ikke prøve med mindre du har råd til å kjøpe en.

Aurender ACS10 har enkel og automatisert CD-ripping i kombinasjon med innebygget harddisk. Spilleren fungerer som en komplett streamerløsning og som eksternt musikkbibliotek for andre Aurender-spillere i samme nettverk. ACS10 har integrert Tidal (MQA), Qobuz og AirPlay.

CD-ripping - Harddisk
Enkel og funksjonell rippefunksjon som automatisk søker opp og lagrer alt av meta-data, bilder og annen albuminformasjon. Metadata kan enkelt editeres via egen app. CD-plater lagres i Flac, WAV eller AIIF. ACS10 leveres med doble WD Enterprise Grade harddisker som enten konfigureres i Raid (speiling) for maksimal sikkerhet eller i parallell for størst mulig datakapasitet. ACS10 har innebygget UPS som sikrer spilleren ved strømbrudd og forhindrer skade på hard-disker og elektronikk.

Les mer på våre nettsider.

Navn:      Aurender_ACS_logo.jpg
Visninger: 410
Størrelse: 31.6 Kb