Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Tilgjengelig i Norge - Opera Callas

  2 Kommentarer Av GSolie - 09.03.2019 14:59
  Lydcompagniet presenterer
  Opera Callas serien

  Navn:   opera-callas-diva-range.jpg
Visninger: 651
Størrelse: 36.5 Kb

  Design og produkter fra Italia får gjerne hjertet til å banke litt fortere. Opera er et litt glemt høyttalermerke i Norge, men har i mange år laget vakre og vellydende kreasjoner med klassisk italiensk design. Opera er søsterselskap til Unison Research og holder til i samme lokasjon.

  Callas er Opera sin toppserie, men til tross for dette er prisene edruelige. Flotte høyglansede tresider i valnøtt eller mahogni kombinert med sort lær av høy kvalitet og et topplate i høyglanset sort. Høyttalerelementene kommer i fra norske SEAS og danske Scan-Speak.

  Kabinettene er svært forseggjorte i MDF og kryssfiner med front i 50mm og buede sider i 25mm. Godt avstivet og dempet innvendig. Kabinettet er uten parallelle flater.

  Opera Callas er svært attraktivt priset, og det blir ofte kommentert at bare byggekvalitiet og finish er verd dobbelt så mye som hva utsalgsprisene er.

  Opera har langt mange timer i å utvikle en serie høyttalere som gir mye vellyd for pengene.

  Callas
  Elegant stativhøyttaler for mindre rom eller nærfeltslytting.
  Mange mennesker foretrekker lyden av mindre høyttalere og Callas er en høyttaler som absolutt ivaretar styrkene mange verdsetter ved stativhøyttalere. Oppløst og velklingende høyttaler hvor du har mulighet til å velge ulik tuning på området mellom 300Hz og 3000Hz

  - Scan Speak Diskant
  - SEAS bass/mellomtone (egnspesifisert med Excel motor)
  - Mundorf delefilterkomponenter

  Utsalgspris: 34.990,-


  Callas Diva
  Utrolig flott gulvstående høyttaler som ivaretar homogeniteten til stativhøyttaleren Callas, men legger til mer fundament og trøkk. I tillegg har Diva 2 bakoverrettede diskanter som jevner ut høyttalerens power respons og tilfører en detaljert og rik diskantgjengivelse. Bassen kan justeres med medfølgende plugger for de 3 bassrefleksportene bak. Dette gjør høyttaleren adaptiv for både rom og smak.

  - Scan Speak diskanter foran og bak
  - SEAS mellomtone (egnspesifisert med Excel motor)
  - Scan Speak bass
  - Mundorf delefilterkomponenter

  Utsalgspris: 69.990,-

  Grand Callas
  Grand Callas er, på tross av relativt gunstig pris, verdig status som toppmodell. Samme utrolig flotte utførelsen, men en enda mer kraftfull lyd med sine doble 22cm basser. Også her finner vi bakoverrettede diskanter og mulighet for å juster bassresponsen med en bryter på baksiden.

  - Scan Speak diskanter foran og bak
  - SEAS mellomtone (egnspesifisert med Excel motor)
  - Scan Speak basser
  - Mundorf delefilterkomponenter

  Utsalgspris: 89.990,-

  Vi gir 15% introduksjonsrabatt ut uke 11

  salg@lydcompagniet.no

  Les hva pressen har sagt:
  "The new Opera Callas loudspeakers are beautifully crafted and based around high quality drive units. Their midband adjustment option is intelligently implemented and they have a sonic stature and rhythmical demeanour that belies their relatively compact dimensions. Through them, music is fun, addictive and enjoyable. Naturally, hailing from Italy, they are also a treat for the eyes." Highly Recommended - Adam Smith HiFi News om Callas

  "Jeg synes disse er blant de beste gulvstående høyttalerne på markedet - uansett pris....Jeg var overbevist om at parprisen var stk pris." - Tomasz Karasiński, StereoLife om Grand Callas

  "Music lovers wanting a ‘dream speaker’ without contemplating taking out a second mortgage should certainly put Opera Audio’s latest Grand callas high on their shortlist for auditioning. …at £8500 it can be considered something of a rare hi-fi bargain – especially given the cabinet’s sumptuous and immaculate finish." Highly Recommended - John Bamford, HiFi news om Grand Callas

  Produktbildene fra produsent yter ikke rettferdighet til den flotte finish på disse høyttalerne

  Navn:   CALLAS_NC_CONI.jpg
Visninger: 622
Størrelse: 73.7 KbNavn:   CALLAS_NC_RETE.jpg
Visninger: 627
Størrelse: 77.0 KbNavn:   G_CALLAS_NC_CONI.jpg
Visninger: 633
Størrelse: 68.9 KbNavn:   G_CALLAS_NC_RETE.jpg
Visninger: 637
Størrelse: 67.9 Kb
  Siste redigert av GSolie; 09.03.2019 kl. 17:33.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak Cyber's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  9,292
  Tagget i
  3 Innlegg
  Har gode minner fra de gangene jeg har hørt Opera Callas før. Pene høyttalere! Husker de låt svært og ganske åpent, men er mange år siden sist.

 4. #3
  Hifi Freak janfrt's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Sted
  Pt. Høvik
  Innlegg
  7,491
  Tagget i
  0 Innlegg
  Nydelig design! Jeg har sansen for det italienere og franskmenn driver med innen HiFi. Selv har jeg SF Olympica III og er meget fornøyd med dem. Men, skulle jeg skaffet nye HT i dag, ville Grand Callas stått høyt på listen. 20 000,- under i pris sammenlignet med SF.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed