Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Audio Valve Assistent 100 Mk II. For deg som er villig til å betale litt ekstra

  1 Kommentarer Av moto - 17.01.2019 09:29
  Navn:   AV Assistent 100 Mk II, 2.jpg
Visninger: 480
Størrelse: 84.3 Kb

  for en forsterker som formidler musikken litt annerledes enn ALT annet som jeg selv har hørt.

  Pris kr 86.000,-

  Made in Germany!

  Sendes FRAKTFRITT!

  Vil bli demonstrert i Bergen den 27. og 28. februar!!!

  Jeg har i mer enn 20 år testet enormt mange forsterkere, besøkt Hi-Fi messer, andre forhandlere og importører, samt reist over hele Østlandet og deler av Vestlandet, for å hjelpe folk med å bygge opp komplette anlegge - eller forbedre eksisterende anlegg. Så noe har jeg i hvert fall å sammenligne med.

  Audio Valve Assistent 100 Mk II vil appellere til deg som IKKE vil ha flere store transistorforsterkere, men være sikker på at du kjøper en forsterker som først og fremst tar vare på de musikalske kvalitetene, men SAMTIDIG presenterer musikken med alle detaljer og et raffinement, som gjøre at du kanskje reiser deg i stolen i ren ærbødighet over hva musikerne presenterer.

  Ren nytelse!

  Ikke lenger glassaktig klang på kvinnestemmer og metalisk lyd fra diverse instrumenter.

  Mange forsterkere som har varm lyd, har gjerne andre svakheter, som at musikken virker tammere, kjedelig og med utflytende bass.
  Assistent 100 Mk II får musikken til å leve.

  Selv på litt middelmådige innspillinger er selve formidlingen av musikken engasjerende og gir en indre nytelse.

  Ytelsen på 2x120 w bidrar til at du ikke trenger spesielt lettdrevne høyttalere til denne forsterkeren.


  På tirsdag hadde jeg besøk her på mitt kombinerte kontor og demorom i Krokstadelva av en kunde som hadde kjørt helt fra Grenlandsregionen og hit.
  Han har lang erfaring med Hi-Fi produkter og har hatt mye fint utstyr. Men slik han beskrev det han hørte her, vil jeg tro, at han nå fikk noe å tenke på.


  Om du gjerne vil høre denne forsterkeren, bør du kontakt meg snarest på e-post: hallvar@audioakt.no eller ringe meg på 92 89 57 73.

  I mitt kombinerte kontor og lytterom i Krokstadelva tar jeg i mot kunder både på dagtid, kveldstid og i helger. Så bare sende en e-post til meg på: hallvar@audioakt.no og foreslå en dag det passer for deg. Så skal jeg sette av god tid til deg.  Navn:   AV Assistent100mk2.jpg
Visninger: 471
Størrelse: 72.2 Kb  Navn:   AV Assistent100mk2 bak.jpg
Visninger: 469
Størrelse: 51.5 Kb


  Se video om Assistent 100 Mk II ved å klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=SGZkjM-gKvw  Navn:   Audio Valve Challenger 400, front.jpg
Visninger: 449
Størrelse: 90.1 Kb

  For deg som har tungdrevne høyttalere, men som er lei lyden av store transistorforsterkere, kan kanskje to slike Audio Valve Challenger 400 monoblokker være noe å tenke på?

  450 w!
  75 kg!  Navn:   Audio Valve Conductor og Challenger 400.jpg
Visninger: 453
Størrelse: 168.5 Kb

  Audio Valve Conductor forforsterker med separat strømforsyning, kr 139.000,- og Audio Valve Challenger 400 monoblokker, kr 250.000,- /par.  Navn:   Audio Valve logo.jpg
Visninger: 449
Størrelse: 74.3 Kb  Navn:   Audio Valve demo..jpg
Visninger: 448
Størrelse: 77.6 Kb

  Audio Valve har et stort utvalg av monoblokker. Her ser du Prometheus 100, 120 w, kr 58.000,- /par.
  Disse finner du i butikken vår i Horten.  Navn:   Audio Valve Challenger 115,2.jpg
Visninger: 446
Størrelse: 75.6 Kb

  Audio Valve Challenger 115, kr 85.000,- / par.

  Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

  Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

  I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

  Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

  Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

  Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

  Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

  Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.  Navn:   Audio Valve Challenger 115, bak.jpg
Visninger: 443
Størrelse: 85.5 Kb

  Audio Vavle Challenger 115, bak  Navn:   Audio Valve challenger 115.jpg
Visninger: 445
Størrelse: 26.1 Kb

  Audio Valve Challenger 115  For mer informasjon om Audio Valve Assistent 100 Mk II:

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 928 95 773
  Siste redigert av moto; 20.01.2019 kl. 22:55.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør Erdal Stereo's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2006
  Innlegg
  51
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  1
  Da kan bergenserne bare glede seg, ASSISTENT 100 MK II blir demonstrert ved Os to kvelder i slutten av februar. Mer informasjon kommer!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed