Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Juletilbud fra Gjallarhorn Audio

  1 Kommentarer Av Gjallarhorn Audio - 12.12.2018 18:07
  Navn:   triton1R.jpg
Visninger: 513
Størrelse: 29.2 Kb

  GoldenEar Technology sin toppmodell, Triton Reference, kom tidligere i år inn på Stereophile sin Class A (full-range) liste over anbefalte høyttalere (Recommended Components: 2018 Edition Loudspeakers).

  Nå kommer Triton One.R, en referanseutgave av Triton One, dvs. med størrelsen til Triton One, men med forbedret bestykning (høyttalerelementer av referansekvalitet) og oppgradert finish (pianolakk). Effekt pr. høyttaler er den samme som for Triton One (1600 Watt), men den innebygde forsterkeren er av typen SuperSub i stedet for ForceField, hvilket betyr lavere forvrengning i dypbassen (for Triton Reference benyttes en 1800 Watt SuperSub forsterker pr. høyttaler).

  Triton One.R vil for første gang bli vist frem under CES i Las Vegas den 8. januar 2019, men den er allerede på lager hos produsenten og forhåndsbestillinger er således mulig. Det er i denne forbindelse at vi klemmer til og kommer med et lanseringstilbud. Ved forhåndsbestilling innen årsskiftet (vår ordre til GoldenEar Technology vil da sluttføres), så kan du handle Triton One.R til NOK 49 500,- (veiledende pris er NOK 66 000,-). Dette er en enestående mulighet til å sikre seg en høyttaler av ypperste kvalitet for under 50k.

  Ta kontakt på PM, epost eller mobil ved spørsmål eller bestilling. Forhåndsbetaling (depositum) er ikke påkrevd. Det er også mulig å benytte vår avbetalingsordning på dette kjøpet.

  God jul!

  Gjallarhorn Audio

  Navn:   triton1R_pr1.jpg
Visninger: 502
Størrelse: 139.8 Kb

  Navn:   triton1R_pr2.jpg
Visninger: 495
Størrelse: 129.5 Kb

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør Gjallarhorn Audio's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Sted
  Trollkleiva, Heggedal
  Innlegg
  1,241
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  52
  Merk at dollarprisen i pressemeldingen over er oppgitt for 1 stk høyttaler og at 1 par altså koster USD 5998 i USA (før salgsskatt).

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed