Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Mola Mola lanserer Tambaqui separat dac

  2 Kommentarer Av Andervik Audio - 09.12.2018 07:07
  På oppfordring fra kunder har Mola Mola flyttet den inhouse designede diskre oppbygde dacen fra Makua ut og designet en separat dac kalt Tambaqui. Dette er den mest ambisiøse dacen fra Bruno Putzeys, og kommer i tillegg til Makua dacen som var den mest nøytrale, ufargede og gjennomsikrige jeg noengang hadde hørt.

  Tambaqui dacen er diskre oppbygget i 32 trinn og har digital volum som ikke reduserer oppløsningen. Da dacen er ekte 32 bit vil det fortsatt være mer enn 24 bit tilgjengelig til musikkgjengivelsen selv om den digitale volumen brukes. Det vil derfor ikke bli noen matt og udynamisk lyd som oppleves med mange dacer med digitale volumkontroller. Utgangsbufferen er det samme ekstremt gjennomsiktige klasse A trinnet som sitter i Makua preampen. Tambaqui vil være et perfekt senter i et high-end system med bare digitale kilder, eller i et high-end system med preamp der en ønsker å oppgradere dacen.

  Bruno Putzeys har holdt på med utviklingen av Makua dacen og nå Tambaqui siden 2004. Den er diskre oppbygget fordi Bruno ikke syntes noen av dac chipene på markedet var gode nok, og mener selv at det vil ta 10 – 15 år før produsentene av dac chiper vil ta igjen ytelsene til hans diskre oppbygde dac.
  Fantastiske omtaler og tilbakemeldinger på Makua dacen etter sammenligning med det beste som finnes på markedet indikerer at han har oppnådd noe utover det vanlige, og forventningene til Tambaqui har derfor vært tårnhøye.
  Jeg har i disse dager mottatt de første Tambaqui dacene, og den innfrir virkelig.

  Tambaqui har fjernkontroll for alle funksjoner, og det kan også lastes ned en app så alt kan betjenes fra nettbrett eller telefon. Veldig praktisk i dag som mange allerede bruker nettbrett til betjening av musikkstreaming.
  I tillegg til de vanlige digitale inngangene finnes også ethernet inngang for nettverkstilkobling som er Roon ready, og også I2S inngang via HDMI.
  Det er hodetelefon utgang med jack og xlr.

  Er du på jakt etter det beste som finnes, kan dette være noe for deg.

  Pris for Tambaqui er 97000,-

  Teknisk beskrivelse
  Mer info
  Vedlagte bilder     
  Siste redigert av Andervik Audio; 09.12.2018 kl. 08:12.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Geiren's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2005
  Sted
  Foten av Jotunheimen
  Innlegg
  762
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Tusen Takk for handelen Terje, servicen alltid på topp! Kva skal en si om denne dac,en med få ord, er ikke lett.
  Digitalt inn og ufarget oppløst, dynamisk, annalog lyd ut i serklasse, samt digital volumregulering som ikke degraderer lyden.

  Navn:   70EB9609-B11E-42F7-8395-2E69F542FC5F.jpg
Visninger: 223
Størrelse: 59.7 Kb

 4. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2013
  Innlegg
  12
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hej
  Jag undrar om någon testat Tambaqui dac mot något i samma prisläge?
  Mvh

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed