Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hallvar demonstrer AMR, PrimaLuna, Harbeth, Spendor mm på Gjøvik nå på lørdag 1/12

  0 Kommentarer Av moto - 26.11.2018 16:43
  Navn:   Hallvar på Gjøvik.jpg
Visninger: 4733
Størrelse: 147.6 Kb

  Ta turen innom AudioAktøren Gjøvik i Raufossveien 231, 2827 Hunndalen nå på lørdag den 1. desember mellom kl 11,00 og 14,00 og snakk med meg om riktig matching i forhold til akustiske forhold og din personlige smak.

  Vi gir ekstra rabatter på de fleste av våre produkter til de som besøker oss denne dagen.

  Du kan også få låne produkter som du kan prøve hjemme.


  Dersom du bor på strekningen Horten - Gjøvik, eller et annet sted i Mjøs-regionen, kan du nå bestille varer på e-post: hallvar@audioakt.no

  Så vil jeg gi deg en spesiell rabatt og levere på døren hos deg, FRAKTFRITT, på lørdag.

  Du kan bli kjent med de fleste av våre produkter - og finne priser på denne nettsiden: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN


  Dersom du har kjøpt noe hos oss som bør repareres, kan du også ta kontakt med meg, slik at jeg kan kjøre innom deg og ta med.  Jeg kommer til å demonstrere disse produktene:  Navn:   AMR CD-777 SE.jpg
Visninger: 4697
Størrelse: 65.4 Kb

  AMR CD-777 Siganture Edition, kr 44.900,-
  CD-spiller med rør.  Navn:   PL_DiaLogue_Silver_4_logoer.jpg
Visninger: 4700
Størrelse: 288.7 Kb

  PrimaLuna DiaLogue Premium, kr 36.900,-
  Integrert rørforsterker. Kåret til «Editors’ Choice Awards» 4 år på rad i The Absolute Sound, USA. PrimaLuna har 3 andre integrerte forsterkere som koster kr 18.900,- kr 25.900,- og kr 42.900  Navn:   SUGDEN-A21-SIGNATURE-BLACK-WS.jpg
Visninger: 4701
Størrelse: 31.0 Kb

  Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
  Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
  Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.  Navn:   Exposure_3010S2D_silve#57E4 (2).jpg
Visninger: 4700
Størrelse: 30.9 Kb

  Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
  Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»  Navn:   Harbeth M30.1, Hi.png
Visninger: 4695
Størrelse: 209.0 Kb

  Harbeth Monitor 30.1. Fra kr 35.500,-
  Med stativer fra HI-FI RACKS til kr 7.900,-  Navn:   Spendor_A7_satin_white#5C95 (2).jpg
Visninger: 4705
Størrelse: 275.3 Kb

  Spendor A7. Fra kr 36.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.  Navn:   argento_serenity_speaker_2.jpg
Visninger: 4695
Størrelse: 21.9 Kb

  Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
  Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
  Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no  Navn:   Organic Audio Ref. 4.jpg
Visninger: 4705
Størrelse: 104.5 Kb

  Organic Audio Reference strømkabel, kr 9.900,- for 2,0 m.  Hvorfor velger flertallet av våre kunder å kjøpe akkurat disse strømkablene?

  Det kan nok ha sammenheng med at mange kunder ikke er interessert i å prøve strømkabler. Slik at de få som er interessert i dette, heller ikke kjøper strømkabler, uten at dette gir en klar forbedring av lydkvaliteten i anlegget. Noen av de kundene som har lånt Organic Audio strømkabler hos oss, har allerede prøvd billigere kabler som de ikke ble fornøyd med. Ja, flere av dem har prøvd MYE dyrere kabler som heller ikke holdt mål.

  Jeg pleier ikke å snakke så mye om kabler med mine kunder. Da mange mener at kabler umulig kan ha noen påvirkning på lydkvaliteten i et musikkanlegg. Og i hvert fall ikke strømkabler.

  Jeg vil heller at mine kunder selv skal oppdage hvor mye kabler kan bety for lyden. Så når jeg selger en forsterker eller noe annet, lar jeg som regel kunden få låne med seg noen kabler i forskjellige prisklasser. Da kan vedkommende selv finne ut om bytte av kabler vil ha noen hensikt.

  Noen ganger kommer kundene tilbake med kablene og sier, at det var så liten forskjell, at det ikke ble aktuelt å bytte.

  Andre ganger er det VELDIG morsomt. Da er det gjerne en av de kundene som har vært aller mest skeptisk til kabler som ringer og sier: "Nå skjønner jeg ingen ting!"

  Jeg har lang erfaring med kabler og vet, at nå kan jeg bare glede meg til resten av samtalen. "Hva i all verden er det med den gråe kabelen som du sendte med meg?"

  Som et eksempel, lånte jeg for to uker siden ut en forsterker til en kunde. Jeg la ved en Organic Audio Reference strømkabel, uten at jeg sa så mye om den.

  Denne kunden syntes at lyden i anlegget var litt for analytisk og klinisk og ville derfor prøve en annen forsterker.

  Så i forrige uke ringte telefonen: "Nei, nå skjønner jeg ingen ting!"

  Han kunne da fortelle, at han hadde testet forsterkeren, uten at det hadde gitt den lyden han hadde håpet å få, men så hadde han satt inn denne Organic Audio strømkabelen i den gamle forsterkeren, som han hadde tenkt å bytte ut. Lyden ble nå mye mer musikalsk - og slik denne kunden ville at det skulle være. Han sa at det som hadde overrasket mest var at ALT ble bedre.

  Han hadde fra før en strømkabel som har fått topptester over hele verden - og er godt kjent. Så han hadde hele tiden trodd, at det i hvert fall ikke skulle være noen grunn til å bytte strømkabel.

  Vi kjører ut varer til kunder her på Østlandet hver onsdag, så nå sist onsdag hadde jeg gleden av å kjøre innom han og levere ut en helt ny Organic Audio Reference strømkabel.

  Det er klart at jeg hadde tjent mer penger på, at han hadde kjøpt den forsterkeren som han lånte av meg, men det var virkelig moro at kunden oppdaget, at han kunne spare de pengene - og heller kose seg med knallgod lyd fra den gamle forsterkeren, bare ved å sett inn en ny strømkabel.


  Navn:   ifi_xDSD_Black_EISA (2).jpg
Visninger: 4701
Størrelse: 124.9 Kb

  iFi Audio xDSD Pris kr 4.690,-
  Sendes FRAKTFRITT! Bestill på e-post: hallvar@audioakt.no eller terje@audioakt.no
  Vi har fått inn et begrenset antall.

  Norske Stereo+ skriver:

  «Med så mange mobile lydprodukter på markedet måtte iFi Audio sin nye xDSD virkelig skinne for å bli lagt merke til – og det gjør den. Denne batteri/USB-drevne digitalkonverteren og hodetelefonforsterkeren gjør mobiltelefonen. PC-en eller din mobile lydavspiller til et vellydende musikksenter.
  Hemmeligheten ligger i en kombinasjon av et superlett kabinett av magnesium, praktiske S/PDIF og USB-A innganger, PCM/DSD kompatibel DAC og en kraftfull analog-utgang. Sistnevnte er mye kraftigere enn tidligere. Valgbare digitale filtre lar deg velge mellom den beste frekvensgangen eller de raskeste tranientene. iFi Audio xDSD er ikke rimelig, men utstråler kvalitet og er perfekt for å nyte musikk mens du er på farten.»  Navn:   VW Transporter.jpg
Visninger: 4699
Størrelse: 56.8 Kb

  Gratis utkjøring av varer til kunder på Østlandet
  Unngå transportskader!

  Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
  Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

  På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.

  Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

  Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

  Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73
  Siste redigert av moto; 28.11.2018 kl. 11:07.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed