Navn:      graham-slee-front.w1240.h440.backdrop.jpg
Visninger: 1154
Størrelse: 39.7 Kb
Med et sterkt ønske både fra sluttbrukere og distributører, er Accession MC endelig på markedet etter tre år med utvikling. Accession bruker annen type teknologi enn andre RIAA-trinn som resulterer i et mer avslørende lydbilde, og som er perfeksjonert for å trekke ut alle detaljer som gjemmer seg i vinylen. Graham Slee har også på Accession tatt skjerming til nye høyder, med solid jordingsplate og flere lag med radiofrekvens filtrering. V2 kabinetdesignet har plater i rustfritt stål bak front og bakpanel for ekstra skjerming mot elektromagnetisk støy, som igjen er koblet til intern jord, som igjen resulterer i ekstremt lite bakgrunstøy.
I en pickup øker utgangsignalet med 6dB pr oktav, en stigning på 45 grader, og korrigering for dette gjøres sammen med RIAA-korrigering hos så og si alle produsenter, bortsett fra i Accession. Her behandles de to korrigeringene i to separate ledd, som medfører ekstremt mye mindre forvrengning fra 10KHz. Accession er intet annet en et ekte high-end RIAA-trinn, men til mid-end pris. Utfyllende informasjon om konstruksjonen kan leses HER (på engelsk).

Accession MM: 11495,-
Accession MC: 14995,-

For ytterligere informasjon, spesifikasjoner og relaterte produkter besøk ELEKTRONISK BUREAU eller send oss en MAIL for andre henvendelser.
Navn:      graham slee accession front.jpg
Visninger: 1159
Størrelse: 15.7 Kb
Navn:      accesion-black-rear.jpg
Visninger: 1153
Størrelse: 133.5 Kb