Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. 10% - 70% Black Friday rabatt på kabler fra forskjellige merker hos AudioAktøren!

  0 Kommentarer Av moto - 23.11.2018 13:03
  Navn:   Chord Sig. Ref. sort.jpg
Visninger: 789
Størrelse: 107.1 Kb

  Bl. a. gir vi deg 60% rabatt på disse superkablene Chord Signature Reference høyttalerkabler. Da de ble testet i det norske magasinet Fidelity ble de sammenlignet med en toppmodell fra en av de mest kjente amerikanske produsentene, som kostet 13 ganger så mye.

  Vi har flere sett. Men vær rask! Dette er "Godsaker!"

  2x3,0 m.
  Pris kr 17.095,-
  Selges kr 6.838,-

  2x3,5 m
  Pris kr 20.090,-
  Selges kr 8.036,-

  Som salgssjef hos AudioAktøren har jeg mer enn 20 års erfaring med å bistå kunder med å finner frem til kabler som kan passe.
  Så sende en e-post til: hallvar@audioakt.no og fotell hva du trenger, så skal jeg hjelpe deg med å finne frem til kabler du kan bli fornøyd med og gi deg et Black Friday tilbud.

  Er du skikkelig "desperat" etter å gjøre et kupp på kabler, kan du ringe meg på: 92 89 57 73

  Dette gjelder frem til kl 23,59 i kveld fredag den 23. november 2018.


  Her er de merkene som vi importerer eller forhandler:

  www.argento.dk

  www.chord.co.uk

  www.organicaudio.eu

  www.tarfalaaudio.com

  Vi forhandler også noen utvalgte kabler fra Tellurium Q

  I tillegg har vi en del utgåtte modeller fra mange forskjellige produsenter.
  Noen av disse er rett og slett knallgode i forhold til pris.

  Du kommer inn på den av våre to nettsider som er best oppgradert ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  De fleste av våre kunder velger Argento Audio eller Organic Audio strømkabler  Navn:   Argento Audio flow Power, 2.jpg
Visninger: 738
Størrelse: 13.8 Kb

  Argento Audio Flow, kr 23.000,- for 2 m.

  Vi låner ut kabler til kunder over hele landet, slik at du kan prøve disse superkablene i ditt eget anlegg.
  Send en e-post til hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hvilken strømkabel du bør prøve.

  Når det gjelder strømkabler ser vi, at de kundene som går grundig til verks og prøver kabler fra flere produsenter, velger enten denne Argento Audio Flow, som du ser på bilder her, eller Organic Audio Reference, som du ser på bildet nedenfor her:  Navn:   Organic Audio Ref. 4.jpg
Visninger: 742
Størrelse: 104.5 Kb

  Organic Audio Reference strømkabel, kr 9.900,- for 2,0 m.

  Begge disse er relativt dyre kabler. Så vær oppmerksom på at vi har et godt utvalg av rimeligere strømkabler også.

  Hvorfor velger da flertallet av våre kunder å kjøpe såpass dyre strømkabler?

  Det kan nok ha sammenheng med mange kunder ikke er interessert i å prøve strømkabler. Slik at de få som er interessert i dette, heller ikke kjøper strømkabler, uten at dette gir en klar forbedring av lydkvaliteten i anlegget. Noen av de kundene som har lånt Argento Audio eller Organic Audio strømkabler hos oss, har allerede prøvd billigere kabler som de ikke ble fornøyd med. Ja, flere av dem har prøvd MYE dyrere kabler som heller ikke holdt mål.

  Jeg pleier ikke å snakke så mye om kabler med mine kunder. Da mange mener at kabler umulig kan ha noen påvirkning på lydkvaliteten i et musikkanlegg. Og i hvert fall ikke strømkabler.

  Jeg vil heller at mine kunder selv skal oppdage hvor mye kabler kan bety for lyden. Så når jeg selger en forsterker eller noe annet, lar jeg som regel kunden få låne med seg noen kabler i forskjellige prisklasser. Da kan vedkommende selv finne ut om bytte av kabler vil ha noen hensikt.

  Noen ganger kommer kundene tilbake med kablene og sier, at det var så liten forskjell, at det ikke ble aktuelt å bytte.

  Andre ganger er det VELDIG morsomt. Da er det gjerne en av de kundene som har vært aller mest skeptisk til kabler som ringer og sier: "Nå skjønner jeg ingen ting!"

  Jeg har lang erfaring med kabler og vet, at nå kan jeg bare glede meg til resten av samtalen. "Hva i all verden er det med den gråe kabelen som du sendte med meg?"

  Som et eksempel, lånte jeg for to uker siden ut en forsterker til en kunde. Jeg la ved en Organic Audio Reference strømkabel, uten at jeg sa så mye om den.

  Denne kunden syntes at lyden i anlegget var litt for analytisk og klinisk og ville derfor prøve en annen forsterker.

  Så i forrige uke ringte telefonen: "Nei, nå skjønner jeg ingen ting!"

  Han kunne da fortelle, at han hadde testet forsterkeren, uten at det hadde gitt den lyden han hadde håpet å få, men så hadde han satt inn denne Organic Audio strømkabelen i den gamle forsterkeren, som han hadde tenkt å bytte ut. Lyden ble nå mye mer musikalsk - og slik denne kunden ville at det skulle være. Han sa at det som hadde overrasket mest var at ALT ble bedre.

  Han hadde fra før en strømkabel som har fått topptester over hele verden - og er godt kjent. Så han hadde hele tiden trodd, at det i hvert fall ikke skulle være noen grunn til å bytte strømkabel.

  Vi kjører ut varer til kunder her på Østlandet hver onsdag, så nå sist onsdag hadde jeg gleden av å kjøre innom han og levere ut en helt ny Organic Audio Reference strømkabel.

  Det er klart at jeg hadde tjent mer penger på, at han hadde kjøpt den forsterkeren som han lånte av meg, men det var virkelig moro at kunden oppdaget, at han kunne spare de pengene - og heller kose seg med knallgod lyd fra den gamle forsterkeren, bare ved å sett inn en ny strømkabel.


  Da jeg for ett års tid siden lånte ut Argento Audio Flow strømkabel til redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, ringte også han meg tilbake og fortalte hvor forbauset han var over hva denne kabelen kunne bety for musikkopplevelsen i et godt anlegg. Han har jo over mange år testet mange strømkabler og andre type kabler.

  Han har nå kjøpt inn både Argento Audio strømkabler og høyttalerkabler til sitt anlegg.

  Flere av de kundene som nå har kjøpt Argento Audio sier, at det som er typisk for disse kablene er, at de fikk de detaljene og den dynamikken i lyden som de ønsket, men at de SAMTIDIG fikk musikalske kvaliteter som de ville ha. Med andre og enda MYE dyrere strømkabler, fikk de også masse detaljer og god dynamikk, men lyden ble litt hard og klinisk.

  Argento Audio Flow er en svindyr strømkabel, men det selges strømkabler som er MYE dyrere. Så i den sammenheng kan det kanskje være nyttig og prøve en slik kabel før en kjøper en enda dyrere strømkabel.


  Hvorfor er det slik, at noen kjøper en SÅ dyr strømkabel?

  Mange av mine kunder har anlegg som koster fra kr 300.000,- og oppover. Ja, flere har anlegg til over kr 800.000,-
  Noen av disse kundene lurer på hva de kan gjøre for å få ENDA BEDRE MUSIKKOPPLEVELSER.

  Når en slik kunde får låne en strømkabel til kr 23.000,- og koser seg bare enda mer med sin favorittmusikk, kan det være lett og la seg friste.

  Sprsmålet blir da gjerne:

  Skal jeg gå tilbake til den lyden jeg hadde før, på mitt anlegg til kr 800.000,- og som jeg var rimelig godt fornøyd med? Eller skal jeg bruke så mye som kr 23.000,- på en strømkabel, for å få en lyd som jeg har klart mer glede av?  Organic Audio er kobberkablene til Argento Audio.

  Jeg har mange ganger lånt ut Organic Audio Reference strømkabler til kunder, som har testet både billigere og dyrere alternativer fra andre produsenter, men nesten hver gang har de valgt Organic Audio. Derfor føler jeg meg ganske sikker på at dette er et relativt unikt produkt.

  Jeg har jo selv over mange år testet mange forskjellige strømkabler, da jeg ønsker å bruke de aller beste kablene når jeg skal demonstrere forsterkere og annet.

  Jeg har tilgang på kabler som koster mange ganger så mye, men jeg bruker nesten bare Organic Audio og Argento Audio.


  Dette med lyd er MYE MER KOMPLISERT enn det de flest er klar over. Så det er IKKE slik at du kan være sikker på å få bedre lyd bare ved å kjøpe en Organic Audio strømkabel.

  Nei, det er mange ting som spiller inn. Sist onsdag var jeg også innom en annen kunde, som hadde lånt både strømkabler og andre kabler. Han sa: "Når det gjelder de kablene som jeg fikk låne, hørte jeg egentlig ikke så stor forskjell."

  Dette er også ganske vanlig. Jeg har i mange år hjulpet folk med å få bedre lyd i sitt eksisterende anlegg - og har oppdaget, at dette med kabler fungerer svært forskjellig fra anlegg til anlegg.

  Dersom kunden har alt for store høyttalere i forhold til størrelsen på rommet, møbler som står iveien og annet, nytter det ikke å bare skifte en strømkabel.

  Men har du et anlegg som du er rimelig godt fornøyd med, men kanskje synes at visse ting kanskje kunne ha vært enda litt bedre. Ja, da vil jeg råde deg til å ta kontakt med meg, slik at vi sammen kan finne ut hva som kan gjøres.

  Kanskje kan det være slik, at du i første omgang bare låner noen kabler hos oss og finner ut om det gir et tilstrekkelig løft.


  Vi låner ut kabler til kunder over hele Norge. Send en e-post til meg: hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hva du vil prøve.

  Kablene kan sendes. Du betaler kun porto. Hver onsdag kjører vi ut varer til kunder her på Østlandet, til Lillehammer i nord, Halden i øst og Porsgrunn i sør. Dersom jeg har leveranser i nærheten av der du bor, kan jeg ta med kabler til deg.


  Som du kanskje vet er butikken vår i Horten, men jeg har et lytterom i Krokstadelva utenfor Drammen, der jeg tar i mot kunder og forhandlere fra hele landet, både på dagtid, kveldstid og i helger. Ta kontakt med meg og vi kan avtale en dag og en tid hvor det passer for deg å komme hit. Her kan du bl.a. bli kjent med kabler som har forskjellige egenskaper og finne ut hvilke kabler som du ønsker å prøve i ditt eget anlegg.

  ]

  Navn:   argento_serenity_speaker_2.jpg
Visninger: 747
Størrelse: 21.9 Kb

  Dersom du er på jakt etter spesielt gode høyttalerkabler, vil jeg anbefale deg å prøve Argento Audio Serenity.
  Flere har varslet meg om at de er meget godt fornøyd med akkurat disse.

  De ble testet i Fidelity 66 av Knut Vadseth, Jan Myrvold, Anders Rossnes og Trond Tornesskar.

  Vær oppmerksom på at der står det at 2x3 meter koster kr 38.100.
  Men det er prisen for 2x2 meter når de er terminert med bananplugger.
  Prisen for 2x2 meter, med spader, er kr 36.700,-  Navn:   Argento Flow Master Reference.jpg
Visninger: 732
Størrelse: 38.4 Kb

  Argento Audio Flow Master Reference, signalkabler med XLR-plugger, kr 78.000,- for 2x1 meter.
  Leveres kun på bestilling.  Navn:   Organic Audio m. banan.jpg
Visninger: 737
Størrelse: 28.2 Kb

  Organic Audio høyttalerkabler koster fra kr 11.900,- for 2x2 meter.  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Navn:   Acoustic Solid 113 Bubinga.jpg
Visninger: 397
Størrelse: 47.1 Kb

  Platespillerspesialisten Terje Heide-Bjørndal og jeg besøker AudioAktøren Gjøvik torsdag den 29. oktober kl 14,00 - kl 18,00

  Terje kan gi deg gode råd om valg av drivverk og hvordan du kan bygge opp en platespiller med best mulig arm, pickup, riaa-trinn og kabler i forhold til pris.  Navn:   Dr. F, Firebird.jpg
Visninger: 406
Størrelse: 66.0 Kb  Navn:   Talk Electronics Diapason.jpg
Visninger: 388
Størrelse: 42.2 Kb

  Vi selger drivverk fra bl.a.:

  Acoustic Solid
  Bergmann
  Dr. Feickert
  Edwards Audio
  Electrocompaniet
  Oracle Audio
  Pro-Ject
  Rega
  Talk Electronics
  Verdier m. fl.


  Navn:   Mørch DP-8 9 tommer PRECISION.JPG
Visninger: 388
Størrelse: 47.4 Kb

  Vi selger tonearmer fra bl.a.:

  Jelco
  Mørch
  Rega
  SME  Navn:   Argento Audio Flow-phono.jpg
Visninger: 386
Størrelse: 67.4 Kb

  Vi selger tonearmkabler fra bl.a.:

  Argento Audio
  The Chord Company
  Tellurium Q  Navn:   Koetsu Blue Lace Onyx.png
Visninger: 380
Størrelse: 29.2 Kb


  Vi selger pickuper fra bl.a.:

  Air Tight
  KISEKI
  Koetsu
  Miyajima Lab
  Ortofon
  Rega
  ZYX m. fl.  Navn:   Audio Valve Sunilda F.jpg
Visninger: 383
Størrelse: 50.6 Kb  Navn:   Audio Valve Sunilda, bak.jpg
Visninger: 388
Størrelse: 56.1 Kb

  Vi selger platespillerforsterkere fra bl.a.:

  Acoustic Solid
  Audio Valve
  Air Tight
  EAR
  Exposure
  ifi-audio
  Musical Fidelity
  Pro-Ject
  Sugden
  Verdier m.fl.  Navn:   Terje Nilsen i Trondheim.jpg
Visninger: 389
Størrelse: 82.0 Kb

  For mer informasjon om platespillere og tilbehør. Ta kontakt med:

  Terje Nilsen
  Innehaver
  E-post: terje@audioakt.no
  Tlf: 90 76 29 67
  Siste redigert av moto; 29.11.2018 kl. 21:12.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed