10% - 70% Black Friday rabatt på kabler fra forskjellige merker hos AudioAktøren!

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Chord Sig. Ref. sort.jpg


    Bl. a. gir vi deg 60% rabatt på disse superkablene Chord Signature Reference høyttalerkabler. Da de ble testet i det norske magasinet Fidelity ble de sammenlignet med en toppmodell fra en av de mest kjente amerikanske produsentene, som kostet 13 ganger så mye.

    Vi har flere sett. Men vær rask! Dette er "Godsaker!"

    2x3,0 m.
    Pris kr 17.095,-
    Selges kr 6.838,-

    2x3,5 m
    Pris kr 20.090,-
    Selges kr 8.036,-

    Som salgssjef hos AudioAktøren har jeg mer enn 20 års erfaring med å bistå kunder med å finner frem til kabler som kan passe.
    Så sende en e-post til: hallvar@audioakt.no og fotell hva du trenger, så skal jeg hjelpe deg med å finne frem til kabler du kan bli fornøyd med og gi deg et Black Friday tilbud.

    Er du skikkelig "desperat" etter å gjøre et kupp på kabler, kan du ringe meg på: 92 89 57 73

    Dette gjelder frem til kl 23,59 i kveld fredag den 23. november 2018.


    Her er de merkene som vi importerer eller forhandler:

    www.argento.dk

    www.chord.co.uk

    www.organicaudio.eu

    www.tarfalaaudio.com

    Vi forhandler også noen utvalgte kabler fra Tellurium Q

    I tillegg har vi en del utgåtte modeller fra mange forskjellige produsenter.
    Noen av disse er rett og slett knallgode i forhold til pris.

    Du kommer inn på den av våre to nettsider som er best oppgradert ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN



    De fleste av våre kunder velger Argento Audio eller Organic Audio strømkabler



    Argento Audio flow Power, 2.jpg


    Argento Audio Flow, kr 23.000,- for 2 m.

    Vi låner ut kabler til kunder over hele landet, slik at du kan prøve disse superkablene i ditt eget anlegg.
    Send en e-post til hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hvilken strømkabel du bør prøve.

    Når det gjelder strømkabler ser vi, at de kundene som går grundig til verks og prøver kabler fra flere produsenter, velger enten denne Argento Audio Flow, som du ser på bilder her, eller Organic Audio Reference, som du ser på bildet nedenfor her:



    Organic Audio Ref. 4.jpg


    Organic Audio Reference strømkabel, kr 9.900,- for 2,0 m.

    Begge disse er relativt dyre kabler. Så vær oppmerksom på at vi har et godt utvalg av rimeligere strømkabler også.

    Hvorfor velger da flertallet av våre kunder å kjøpe såpass dyre strømkabler?

    Det kan nok ha sammenheng med mange kunder ikke er interessert i å prøve strømkabler. Slik at de få som er interessert i dette, heller ikke kjøper strømkabler, uten at dette gir en klar forbedring av lydkvaliteten i anlegget. Noen av de kundene som har lånt Argento Audio eller Organic Audio strømkabler hos oss, har allerede prøvd billigere kabler som de ikke ble fornøyd med. Ja, flere av dem har prøvd MYE dyrere kabler som heller ikke holdt mål.

    Jeg pleier ikke å snakke så mye om kabler med mine kunder. Da mange mener at kabler umulig kan ha noen påvirkning på lydkvaliteten i et musikkanlegg. Og i hvert fall ikke strømkabler.

    Jeg vil heller at mine kunder selv skal oppdage hvor mye kabler kan bety for lyden. Så når jeg selger en forsterker eller noe annet, lar jeg som regel kunden få låne med seg noen kabler i forskjellige prisklasser. Da kan vedkommende selv finne ut om bytte av kabler vil ha noen hensikt.

    Noen ganger kommer kundene tilbake med kablene og sier, at det var så liten forskjell, at det ikke ble aktuelt å bytte.

    Andre ganger er det VELDIG morsomt. Da er det gjerne en av de kundene som har vært aller mest skeptisk til kabler som ringer og sier: "Nå skjønner jeg ingen ting!"

    Jeg har lang erfaring med kabler og vet, at nå kan jeg bare glede meg til resten av samtalen. "Hva i all verden er det med den gråe kabelen som du sendte med meg?"

    Som et eksempel, lånte jeg for to uker siden ut en forsterker til en kunde. Jeg la ved en Organic Audio Reference strømkabel, uten at jeg sa så mye om den.

    Denne kunden syntes at lyden i anlegget var litt for analytisk og klinisk og ville derfor prøve en annen forsterker.

    Så i forrige uke ringte telefonen: "Nei, nå skjønner jeg ingen ting!"

    Han kunne da fortelle, at han hadde testet forsterkeren, uten at det hadde gitt den lyden han hadde håpet å få, men så hadde han satt inn denne Organic Audio strømkabelen i den gamle forsterkeren, som han hadde tenkt å bytte ut. Lyden ble nå mye mer musikalsk - og slik denne kunden ville at det skulle være. Han sa at det som hadde overrasket mest var at ALT ble bedre.

    Han hadde fra før en strømkabel som har fått topptester over hele verden - og er godt kjent. Så han hadde hele tiden trodd, at det i hvert fall ikke skulle være noen grunn til å bytte strømkabel.

    Vi kjører ut varer til kunder her på Østlandet hver onsdag, så nå sist onsdag hadde jeg gleden av å kjøre innom han og levere ut en helt ny Organic Audio Reference strømkabel.

    Det er klart at jeg hadde tjent mer penger på, at han hadde kjøpt den forsterkeren som han lånte av meg, men det var virkelig moro at kunden oppdaget, at han kunne spare de pengene - og heller kose seg med knallgod lyd fra den gamle forsterkeren, bare ved å sett inn en ny strømkabel.


    Da jeg for ett års tid siden lånte ut Argento Audio Flow strømkabel til redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, ringte også han meg tilbake og fortalte hvor forbauset han var over hva denne kabelen kunne bety for musikkopplevelsen i et godt anlegg. Han har jo over mange år testet mange strømkabler og andre type kabler.

    Han har nå kjøpt inn både Argento Audio strømkabler og høyttalerkabler til sitt anlegg.

    Flere av de kundene som nå har kjøpt Argento Audio sier, at det som er typisk for disse kablene er, at de fikk de detaljene og den dynamikken i lyden som de ønsket, men at de SAMTIDIG fikk musikalske kvaliteter som de ville ha. Med andre og enda MYE dyrere strømkabler, fikk de også masse detaljer og god dynamikk, men lyden ble litt hard og klinisk.

    Argento Audio Flow er en svindyr strømkabel, men det selges strømkabler som er MYE dyrere. Så i den sammenheng kan det kanskje være nyttig og prøve en slik kabel før en kjøper en enda dyrere strømkabel.


    Hvorfor er det slik, at noen kjøper en SÅ dyr strømkabel?

    Mange av mine kunder har anlegg som koster fra kr 300.000,- og oppover. Ja, flere har anlegg til over kr 800.000,-
    Noen av disse kundene lurer på hva de kan gjøre for å få ENDA BEDRE MUSIKKOPPLEVELSER.

    Når en slik kunde får låne en strømkabel til kr 23.000,- og koser seg bare enda mer med sin favorittmusikk, kan det være lett og la seg friste.

    Sprsmålet blir da gjerne:

    Skal jeg gå tilbake til den lyden jeg hadde før, på mitt anlegg til kr 800.000,- og som jeg var rimelig godt fornøyd med? Eller skal jeg bruke så mye som kr 23.000,- på en strømkabel, for å få en lyd som jeg har klart mer glede av?



    Organic Audio er kobberkablene til Argento Audio.

    Jeg har mange ganger lånt ut Organic Audio Reference strømkabler til kunder, som har testet både billigere og dyrere alternativer fra andre produsenter, men nesten hver gang har de valgt Organic Audio. Derfor føler jeg meg ganske sikker på at dette er et relativt unikt produkt.

    Jeg har jo selv over mange år testet mange forskjellige strømkabler, da jeg ønsker å bruke de aller beste kablene når jeg skal demonstrere forsterkere og annet.

    Jeg har tilgang på kabler som koster mange ganger så mye, men jeg bruker nesten bare Organic Audio og Argento Audio.


    Dette med lyd er MYE MER KOMPLISERT enn det de flest er klar over. Så det er IKKE slik at du kan være sikker på å få bedre lyd bare ved å kjøpe en Organic Audio strømkabel.

    Nei, det er mange ting som spiller inn. Sist onsdag var jeg også innom en annen kunde, som hadde lånt både strømkabler og andre kabler. Han sa: "Når det gjelder de kablene som jeg fikk låne, hørte jeg egentlig ikke så stor forskjell."

    Dette er også ganske vanlig. Jeg har i mange år hjulpet folk med å få bedre lyd i sitt eksisterende anlegg - og har oppdaget, at dette med kabler fungerer svært forskjellig fra anlegg til anlegg.

    Dersom kunden har alt for store høyttalere i forhold til størrelsen på rommet, møbler som står iveien og annet, nytter det ikke å bare skifte en strømkabel.

    Men har du et anlegg som du er rimelig godt fornøyd med, men kanskje synes at visse ting kanskje kunne ha vært enda litt bedre. Ja, da vil jeg råde deg til å ta kontakt med meg, slik at vi sammen kan finne ut hva som kan gjøres.

    Kanskje kan det være slik, at du i første omgang bare låner noen kabler hos oss og finner ut om det gir et tilstrekkelig løft.


    Vi låner ut kabler til kunder over hele Norge. Send en e-post til meg: hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hva du vil prøve.

    Kablene kan sendes. Du betaler kun porto. Hver onsdag kjører vi ut varer til kunder her på Østlandet, til Lillehammer i nord, Halden i øst og Porsgrunn i sør. Dersom jeg har leveranser i nærheten av der du bor, kan jeg ta med kabler til deg.


    Som du kanskje vet er butikken vår i Horten, men jeg har et lytterom i Krokstadelva utenfor Drammen, der jeg tar i mot kunder og forhandlere fra hele landet, både på dagtid, kveldstid og i helger. Ta kontakt med meg og vi kan avtale en dag og en tid hvor det passer for deg å komme hit. Her kan du bl.a. bli kjent med kabler som har forskjellige egenskaper og finne ut hvilke kabler som du ønsker å prøve i ditt eget anlegg.

    ]

    argento_serenity_speaker_2.jpg


    Dersom du er på jakt etter spesielt gode høyttalerkabler, vil jeg anbefale deg å prøve Argento Audio Serenity.
    Flere har varslet meg om at de er meget godt fornøyd med akkurat disse.

    De ble testet i Fidelity 66 av Knut Vadseth, Jan Myrvold, Anders Rossnes og Trond Tornesskar.

    Vær oppmerksom på at der står det at 2x3 meter koster kr 38.100.
    Men det er prisen for 2x2 meter når de er terminert med bananplugger.
    Prisen for 2x2 meter, med spader, er kr 36.700,-



    Argento Flow Master Reference.jpg


    Argento Audio Flow Master Reference, signalkabler med XLR-plugger, kr 78.000,- for 2x1 meter.
    Leveres kun på bestilling.



    Organic Audio m. banan.jpg


    Organic Audio høyttalerkabler koster fra kr 11.900,- for 2x2 meter.



    Hallvar M. Rostad
    Salgssjef
    Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
    E-post: hallvar@audioakt.no
    Tlf: 92 89 57 73



    Acoustic Solid 113 Bubinga.jpg


    Platespillerspesialisten Terje Heide-Bjørndal og jeg besøker AudioAktøren Gjøvik torsdag den 29. oktober kl 14,00 - kl 18,00

    Terje kan gi deg gode råd om valg av drivverk og hvordan du kan bygge opp en platespiller med best mulig arm, pickup, riaa-trinn og kabler i forhold til pris.



    Dr. F, Firebird.jpg




    Talk Electronics Diapason.jpg


    Vi selger drivverk fra bl.a.:

    Acoustic Solid
    Bergmann
    Dr. Feickert
    Edwards Audio
    Electrocompaniet
    Oracle Audio
    Pro-Ject
    Rega
    Talk Electronics
    Verdier m. fl.


    Mørch DP-8 9 tommer PRECISION.JPG


    Vi selger tonearmer fra bl.a.:

    Jelco
    Mørch
    Rega
    SME



    Argento Audio Flow-phono.jpg


    Vi selger tonearmkabler fra bl.a.:

    Argento Audio
    The Chord Company
    Tellurium Q



    Koetsu Blue Lace Onyx.png



    Vi selger pickuper fra bl.a.:

    Air Tight
    KISEKI
    Koetsu
    Miyajima Lab
    Ortofon
    Rega
    ZYX m. fl.



    Audio Valve Sunilda F.jpg




    Audio Valve Sunilda, bak.jpg


    Vi selger platespillerforsterkere fra bl.a.:

    Acoustic Solid
    Audio Valve
    Air Tight
    EAR
    Exposure
    ifi-audio
    Musical Fidelity
    Pro-Ject
    Sugden
    Verdier m.fl.



    Terje Nilsen i Trondheim.jpg


    For mer informasjon om platespillere og tilbehør. Ta kontakt med:

    Terje Nilsen
    Innehaver
    E-post: terje@audioakt.no
    Tlf: 90 76 29 67
     
    Sist redigert:

    Kommentarer

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

moto
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
54
Link til alle artikler
427
moto sine annonser
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

  • 0
Gjelder også kunder, som vi kan kjøre innom i Vestfold og Telemark, på veien sørover. Avreisen fra vår butikk i Asker er flyttet fra fredag den 14. juli, til allerede i morgen, torsdag den 13...
Fortsett
Bransjenyheter
Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

  • 0
Nyt synet av bilen fra Mala Audio som rygger inn mot din dør, med godsaker du kan kose deg med å pakke ut og koble opp i påsken. Bestill nå og få varene levert på døren før skjærtorsdag! Har du...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår bil. Som tar med innbytte, om du har det. Vi kan også ta med innbytteprodukter uten emballasje. Vi har allerede bestillinger på varer som skal...
Fortsett
Bransjenyheter
Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

  • 0
Se bilder av butikken vår i Asker og vårt enorme utvalg her: www.malaaudio.no Vi har allerede bestillinger på varer som skal leveres i Mjøsregionen. Butikken er på 700 "audiofile kvadratmeter"...
Fortsett
Topp Bunn