Black Friday lyttekvelder og tilbud hos AudioAktøren i Krokstadelva.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Audio Valve Challenger, rør.jpg


    Dette kan være noe for deg som vil ha best mulig lyd i forhold til pris. De fleste som har vært her og lyttet de siste dagene, har vært entusiaster med mange års erfaring med Hi-Fi. De sier at noe av det de har hørt her er helt eksepsjonelt i forhold til prisen på produktene.

    Jeg har mer enn 20 års erfaring med å bistå kunder over hele landet med å få bedre lyd. Her har jeg noen av de produktene jeg liker best selv og som gang etter gang har vist seg er lettere å matche og fungere under de litt middelmådige akustiske forhold mange tross alt har i en vanlig stue, eller et annet rom i huset. Der en ikke kan gjøre alt som er nødvendig for å få optimale akustiske forhold.

    Her i Krokstadelva bare 10 minutters kjøring fra motorveibrua i Drammen tar jeg i mot kunder og forhandlere fra hele landet, både på dagtid, kveldstid og i helger.

    Dersom du kommer hit innen søndag den 25. november kl 20,00 og finner noe du absolutt vil ha, skal du få en rabatt som vi aldri gir ellers. Da mange av disse produktene har vist seg å være såpass suverene i forhold til lyd/pris, at det ikke blir så mye snakk om rabatter.

    Når du kommer hit får du god tid til å lytte - og jeg viser deg en del ting som det er viktig å være oppmerksom på når du skal få best mulig lyd.


    Her er noen av de produktene som du kan bli kjent med:



    PL_DiaLogue_Silver_4_logoer.jpg


    PrimaLuna DiaLogue Premium, kr 36.900,-
    Integrert rørforsterker. Kåret til «Editors’ Choice Awards» 4 år på rad i The Absolute Sound, USA. PrimaLuna har 3 andre integrerte forsterkere som koster kr 18.900,- kr 25.900,- og kr 42.900



    PL_HP_int.u.gitter_TAS (2).jpg


    PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
    Integrert rørforsterker.
    Toppmodellen til PrimaLuna



    Audio Valve Assistent 100 Mk II.jpg



    Audio valve Assistent 100 Mark II, kr 86.000,-
    Int. rørforst. som yter hele 2×120 w!!!
    Mange sliter med hard og klinisk lyd og har ikke høyttalere som passer til små rørforsterkere.
    En Assistent 100 gir deg en helt eksepsjonell, varm, rafinert og oppløst lyd. En lyd som vi vet at mange har drømt om å finne.



    Audio Valve logo.jpg




    Audio Valve demo..jpg


    Audio Valve demo.



    Helmut Becker, 1.jpg


    Helmut Becker. Innehaver av Audio Valve.



    Audio Valve E,.jpg


    Audio Valve Eclipse, kr 46.000,-
    Forforsterker med rør. Passer spesielt godt til en rekke transistor effektforsterkere. Vi bruker Eclipse sammen med Sugden Sapphire FBA-800. En ren klasse A transistorforsterker. Men også sammen med våre helt nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker med rør på 115 w. Dette er rørmonoblokkene for deg som vil ha BÅDE deilig rør-lyd og mye krefter.



    Audio Valve Challenger 115,2.jpg


    Audio Valve Challenger 115, kr 85.000,- / par
    115 w.

    Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

    Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

    I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

    Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

    Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

    Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

    Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

    Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.

    Hallvar Rostad
    Salgssjef
    E-post: hallvar@audioakt.no
    Tlf: 92 89 57 73



    Sugden Sapphire FBA-800 T.jpg


    Sugden Sapphire FBA-800, kr 78.329,-
    2×40 w REN klasse A!
    Dette har er min «referanseforsterker» og et helt supert alternativ til Challenger 115 for deg som ikke vil ha en rørforsterker.
    Noen har høyttalere som krever forsterkere med enorme krefter, men mange som ikke har slike tungdrevne høyttalere, kjøper ofte forsterkere med vanvittig høy watt-ytelse, langt over det som er nødvendig – og får bare middelmådig lyd. Istedenfor å kjøpe en slik høykvalitets ren klasse A forsterker og kanskje få langt bedre musikkopplevelser.

    Ta gjerne kontakt med meg dersom du vil ha en demo, eller prøve den hjemme.

    Du kan jo starte med å lese den knallgode testen denne forsterkeren fikk i det anerkjente magasinet hi>fi+ i april nå i år, ved å klikke her

    Sugden kan nå levere alle sine produkter i mange forskjellige farger. På bildet ser du den blåe forsterkeren som ble vist på High-End messa i München i mai.



    Sugden A21 Siganture.jpg


    Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
    Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
    Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.



    Exposure_3010S2D_silve#57E4 (2).jpg


    Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
    Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»

    Hallvar Rostad
    Salgssjef
    E-post: hallvar@audioakt.no
    Tlf: 92 89 57 73



    Spendor_A7_W.jpg


    Spendor A7. Fra kr 36.900,-
    Fronttrekk følger med.
    Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.



    Spendor A4 Norsk .jpg


    Spendor A4, kr 27.900,-
    Fronttrekk følger med.
    Kåret til: «Best floorstander £2000+» i WHAT HI-FI?
    Kåret til: «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra norske Fidelity.
    Les mer om A4 og testene ved å klikke her: Spendor A4 – Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN



    Spendor_Classic100_dar#5F93 (2).jpg


    Spendor Classic 100, kr 95.000,-
    Er du lei av å plages med tilpassing av store gulvstående høyttalere og hard, klinisk lyd?

    Ta da snarest kontakt med meg på: hallvar@audioakt.no – og avtal en demo av nye Classic 100.

    Alt stemmer! Musikken gjengis helt åpent, engasjerende og med en musikalsk, naturlig klang, som en sjelden hører. Her betaler du ikke for størrelsen på kabinettet, men for LYDEN! Den mindre Classic 2/3 til kr 40.000,- er allerede testet i WHAT HI-FI? som skriver: «Impressive scale and authority. Finesse and insight. Lovely, unforced presentation. Dynamic bite and subtlety. Fine build. Classic 3/5 kr 16.000,- 3/1 kr 30.000,- 1/2 kr 64.000,- Classic 200 kr 187.000,-



    argento_serenity_speaker_2.jpg


    Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
    Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
    Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no



    Argento Flow Master Reference.jpg


    Argento Audio Flow Master Reference, XLR, kr 78.000,- for 2,0 m.



    Argento Audio flow Power, 2.jpg


    Argento Audio Flow strømkabel, kr 23.000,- for 2,0 m.

    De fleste av våre kunder velger Argento Audio eller Organic Audio strømkabler.

    Vi låner ut kabler til kunder over hele landet, slik at du kan prøve disse superkablene i ditt eget anlegg.
    Send en e-post til hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hvilken strømkabel du bør prøve.

    Når det gjelder strømkabler ser vi, at de kundene som går grundig til verks og prøver kabler fra flere produsenter, velger enten denne Argento Audio Flow, som du ser på bilder her, eller Organic Audio Reference, som du ser på bildet nedenfor her:



    Organic Audio Ref. 4.jpg


    Organic Audio Reference strømkabel, kr 9.900,- for 2,0 m.

    Begge disse er relativt dyre kabler. Så vær oppmerksom på at vi har et godt utvalg av rimeligere strømkabler også.

    Hvorfor velger da flertallet av våre kunder å kjøpe såpass dyre strømkabler?

    Det kan nok ha sammenheng med mange kunder ikke er interessert i å prøve strømkabler. Slik at de få som er interessert i dette, heller ikke kjøper strømkabler, uten at dette gir en klar forbedring av lydkvaliteten i anlegget. Noen av de kundene som har lånt Argento Audio eller Organic Audio strømkabler hos oss, har allerede prøvd billigere kabler som de ikke ble fornøyd med. Ja, flere av dem har prøvd MYE dyrere kabler som heller ikke holdt mål.

    Jeg pleier ikke å snakke så mye om kabler med mine kunder. Da mange mener at kabler umulig kan ha noen påvirkning på lydkvaliteten i et musikkanlegg. Og i hvert fall ikke strømkabler.

    Jeg vil heller at mine kunder selv skal oppdage hvor mye kabler kan bety for lyden. Så når jeg selger en forsterker eller noe annet, lar jeg som regel kunden få låne med seg noen kabler i forskjellige prisklasser. Da kan vedkommende selv finne ut om bytte av kabler vil ha noen hensikt.

    Noen ganger kommer kundene tilbake med kablene og sier, at det var så liten forskjell, at det ikke ble aktuelt å bytte.

    Andre ganger er det VELDIG morsomt. Da er det gjerne en av de kundene som har vært aller mest skeptisk til kabler som ringer og sier: "Nå skjønner jeg ingen ting!"

    Jeg har lang erfaring med kabler og vet, at nå kan jeg bare glede meg til resten av samtalen. "Hva i all verden er det med den gråe kabelen som du sendte med meg?"

    Som et eksempel, lånte jeg for to uker siden ut en forsterker til en kunde. Jeg la ved en Organic Audio Reference strømkabel, uten at jeg sa så mye om den.

    Denne kunden syntes at lyden i anlegget var litt for analytisk og klinisk og ville derfor prøve en annen forsterker.

    Så i forrige uke ringte telefonen: "Nei, nå skjønner jeg ingen ting!"

    Han kunne da fortelle, at han hadde testet forsterkeren, uten at det hadde gitt den lyden han hadde håpet å få, men så hadde han satt inn denne Organic Audio strømkabelen i den gamle forsterkeren, som han hadde tenkt å bytte ut. Lyden ble nå mye mer musikalsk - og slik denne kunden ville at det skulle være. Han sa at det som hadde overrasket mest var at ALT ble bedre.

    Han hadde fra før en strømkabel som har fått topptester over hele verden - og er godt kjent. Så han hadde hele tiden trodd, at det i hvert fall ikke skulle være noen grunn til å bytte strømkabel.

    Vi kjører ut varer til kunder her på Østlandet hver onsdag, så nå sist onsdag hadde jeg gleden av å kjøre innom han og levere ut en helt ny Organic Audio Reference strømkabel.

    Det er klart at jeg hadde tjent mer penger på, at han hadde kjøpt den forsterkeren som han lånte av meg, men det var virkelig moro at kunden oppdaget, at han kunne spare de pengene - og heller kose seg med knallgod lyd fra den gamle forsterkeren, bare ved å sett inn en ny strømkabel.


    Da jeg for ett års tid siden lånte ut Argento Audio Flow strømkabel til redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, ringte også han meg tilbake og fortalte hvor forbauset han var over hva denne kabelen kunne bety for musikkopplevelsen i et godt anlegg. Han har jo over mange år testet mange strømkabler og andre type kabler.

    Han har nå kjøpt inn både Argento Audio strømkabler og høyttalerkabler til sitt anlegg.

    Flere av de kundene som nå har kjøpt Argento Audio sier, at det som er typisk for disse kablene er, at de fikk de detaljene og den dynamikken i lyden som de ønsket, men at de SAMTIDIG fikk musikalske kvaliteter som de ville ha. Med andre og enda MYE dyrere strømkabler, fikk de også masse detaljer og god dynamikk, men lyden ble litt hard og klinisk.

    Argento Audio Flow er en svindyr strømkabel, men det selges strømkabler som er MYE dyrere. Så i den sammenheng kan det kanskje være nyttig og prøve en slik kabel før en kjøper en enda dyrere strømkabel.


    Hvorfor er det slik, at noen kjøper en SÅ dyr strømkabel?

    Mange av mine kunder har anlegg som koster fra kr 300.000,- og oppover. Ja, flere har anlegg til over kr 800.000,-
    Noen av disse kundene lurer på hva de kan gjøre for å få ENDA BEDRE MUSIKKOPPLEVELSER.

    Når en slik kunde får låne en strømkabel til kr 23.000,- og koser seg bare enda mer med sin favorittmusikk, kan det være lett og la seg friste.

    Sprsmålet blir da gjerne:

    Skal jeg gå tilbake til den lyden jeg hadde før, på mitt anlegg til kr 800.000,- og som jeg var rimelig godt fornøyd med? Eller skal jeg bruke så mye som kr 23.000,- på en strømkabel, for å få en lyd som jeg har klart mer glede av?



    Organic Audio er kobberkablene til Argento Audio.

    Jeg har mange ganger lånt ut Organic Audio Reference strømkabler til kunder, som har testet både billigere og dyrere alternativer fra andre produsenter, men nesten hver gang har de valgt Organic Audio. Derfor føler jeg meg ganske sikker på at dette er et relativt unikt produkt.

    Jeg har jo selv over mange år testet mange forskjellige strømkabler, da jeg ønsker å bruke de aller beste kablene når jeg skal demonstrere forsterkere og annet.

    Jeg har tilgang på kabler som koster mange ganger så mye, men jeg bruker nesten bare Organic Audio og Argento Audio.


    Dette med lyd er MYE MER KOMPLISERT enn det de flest er klar over. Så det er IKKE slik at du kan være sikker på å få bedre lyd bare ved å kjøpe en Organic Audio strømkabel.

    Nei, det er mange ting som spiller inn. Sist onsdag var jeg også innom en annen kunde, som hadde lånt både strømkabler og andre kabler. Han sa: "Når det gjelder de kablene som jeg fikk låne, hørte jeg egentlig ikke så stor forskjell."

    Dette er også ganske vanlig. Jeg har i mange år hjulpet folk med å få bedre lyd i sitt eksisterende anlegg - og har oppdaget, at dette med kabler fungerer svært forskjellig fra anlegg til anlegg.

    Dersom kunden har alt for store høyttalere i forhold til størrelsen på rommet, møbler som står iveien og annet, nytter det ikke å bare skifte en strømkabel.

    Men har du et anlegg som du er rimelig godt fornøyd med, men kanskje synes at visse ting kanskje kunne ha vært enda litt bedre. Ja, da vil jeg råde deg til å ta kontakt med meg, slik at vi sammen kan finne ut hva som kan gjøres.

    Kanskje kan det være slik, at du i første omgang bare låner noen kabler hos oss og finner ut om det gir et tilstrekkelig løft.


    Vi låner ut kabler til kunder over hele Norge. Send en e-post til meg: hallvar@audioakt.no så kan vi sammen finne ut hva du vil prøve.

    Kablene kan sendes. Du betaler kun porto. Hver onsdag kjører vi ut varer til kunder her på Østlandet, til Lillehammer i nord, Halden i øst og Porsgrunn i sør. Dersom jeg har leveranser i nærheten av der du bor, kan jeg ta med kabler til deg



    ifi_xDSD_Black_EISA (2).jpg


    iFi Audio xDSD Pris kr 4.690,-
    Sendes FRAKTFRITT! Bestill på e-post: hallvar@audioakt.no eller terje@audioakt.no
    Vi har fått inn et begrenset antall.

    Norske Stereo+ skriver:

    «Med så mange mobile lydprodukter på markedet måtte iFi Audio sin nye xDSD virkelig skinne for å bli lagt merke til – og det gjør den. Denne batteri/USB-drevne digitalkonverteren og hodetelefonforsterkeren gjør mobiltelefonen. PC-en eller din mobile lydavspiller til et vellydende musikksenter.
    Hemmeligheten ligger i en kombinasjon av et superlett kabinett av magnesium, praktiske S/PDIF og USB-A innganger, PCM/DSD kompatibel DAC og en kraftfull analog-utgang. Sistnevnte er mye kraftigere enn tidligere. Valgbare digitale filtre lar deg velge mellom den beste frekvensgangen eller de raskeste tranientene. iFi Audio xDSD er ikke rimelig, men utstråler kvalitet og er perfekt for å nyte musikk mens du er på farten.»



    VW Transporter.jpg


    Gratis utkjøring av varer til kunder på Østlandet
    Unngå transportskader!

    Bestill det du vil ha og vi leverer platespillere, forsterkere, høyttalere m.m. på døren hos deg med en av våre egne firmabiler. Vi er spesialister på platespillere, så nå har du den unike muligheten, at du kan få en ferdig justert platespiller fra oss levert på døren.
    Du kan benytte deg av denne gratis-servicen dersom du bestiller varer for over kr 20.000,- hos oss. Men om du bestiller for et mindre beløp, kan det også være mulig å få levering på døren. Du kan kontakte oss for å avtale dette nærmere – og få en pris.

    På Østlandet kjører vi ut varer hver onsdag til kunder som bor innenfor en radius på 200 km fra vårt hovedlager i Drammen. Det vil si opp til Lillehammer, østover til Halden og ned til Porsgrunn.

    Vi kan også sende det du bestiller FRAKTFRITT til deg, dersom du heller vil det.

    Til kunder i resten av landet sender vil alltid FRAKTFRITT!

    Bestill varer på e-post: hallvar@audioakt.no Eller ring: 928 95 773

    Hallvar M. Rostad
    Salgssjef
    E-post: hallvar@audioakt.no
    Tlf: 92 89 57 73
     
    Sist redigert:

    Kommentarer

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

moto
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
54
Link til alle artikler
427
moto sine annonser
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

  • 0
Gjelder også kunder, som vi kan kjøre innom i Vestfold og Telemark, på veien sørover. Avreisen fra vår butikk i Asker er flyttet fra fredag den 14. juli, til allerede i morgen, torsdag den 13...
Fortsett
Bransjenyheter
Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

  • 0
Nyt synet av bilen fra Mala Audio som rygger inn mot din dør, med godsaker du kan kose deg med å pakke ut og koble opp i påsken. Bestill nå og få varene levert på døren før skjærtorsdag! Har du...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår bil. Som tar med innbytte, om du har det. Vi kan også ta med innbytteprodukter uten emballasje. Vi har allerede bestillinger på varer som skal...
Fortsett
Bransjenyheter
Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

  • 0
Se bilder av butikken vår i Asker og vårt enorme utvalg her: www.malaaudio.no Vi har allerede bestillinger på varer som skal leveres i Mjøsregionen. Butikken er på 700 "audiofile kvadratmeter"...
Fortsett
Topp Bunn