Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Vi leverer det du vil prøve hjemme - eller kjøpe - på døren - nå på onsdag

  0 Kommentarer Av moto - 05.11.2018 11:48
  Navn:   PL HP, S. logo.jpg
Visninger: 682
Størrelse: 350.9 Kb

  Nå kan du få prøve denne superforsterkeren, PrimaLuna DiaLogue Premium HP til kr 42.900,- i ditt eget anlegg. Les mer om denne forsterkeren og andre produkter som du kan få låne, lenger nede på siden her.

  På onsdag kan du få levert på døren det du måtte ønske å prøve hjemme, i ditt eget anlegg, med vår firmabil. Men vær tidlig ute, da det allerede er lang kø på noen av de mest etterspurte produktene.

  Send en e-post til: hallvar@audioakt.no for å avtale nærmere hva du ønsker å låne.

  Forrige onsdag lånte vi ut produkter til kunder i Østfold, Vestfold, Akershus, Oslo og Buskerud. Disse skal vi nå hente inn igjen og dele ut til nye kunder på onsdag. For å få låne denne gang, må du bo i Østfold, Vestfold, Oslo eller den nedre delen av Buskerud.

  Om du bor utenfor dette området, kan du likevel ta kontakt på e-post: hallvar@audioakt.no For om vi får en leveranse av nye varer nær der du bor, kan vi kjøre innom deg på samme turen. Dette gjelder særlig kunder i Oppland og Hedmark, da vår firmabil jevnlig er innom AudioAktøren Gjøvik.

  Du kan også bestille nytt. Kjøper du varer hos oss for over kr 20.000,- kjører vi dem ut GRATIS og leverer de på døren hos deg, helt opp til Lillehammer i nord, Halden i Øst og Porsgrunn i sør.

  Vi kjører ut varer hver onsdag.

  Kjøper du nytt hos oss nå og får tekniske problemer, kan vi ta med produktet for teknisk service dersom vi like vel kjører forbi.


  Dersom du skal få best mulig lyd i ditt eget anlegg, bør du finne frem til produkter som passer sammen med det andre du har.
  Det som uansett er mest avgjørende for hvor bra lyden kan bli, er akustikken i rommet.

  Jeg har gjennom de siste mer enn 20 år funnet frem til noen produkter som det har vist seg at mange har lyktes med.
  Tiden er kanskje inne for at du også vil prøve noen av disse?

  Så her er et utvalg av spesielt gode produkter, som du kan få låne:  Navn:   PL_HP_int.u.gitter_TAS (2).jpg
Visninger: 670
Størrelse: 341.8 Kb

  PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
  Toppmodellen til PrimaLuna.
  Dette er den samme forsterkeren som du ser på det øverste bildet, men her med SORT front.
  Integrert rørforsterker med autobias, slik at du ikke behøver å justere noe selv og rørene yter optimalt hele tiden. Selv far og mor kan bruke den!
  På denne forsterkeren kan du rør av typen EL34, KT88, KT120 og KT150 m.fl. Det er bare å slå over en bryter på høyre side.

  Den har også en innebygget hodetelefonforsterker, som benytter seg av de enorme kreftene i denne forsterkeren.

  På messa i Horten brukte vi denne forsterkeren på Eminent Technology LFT-8b magnestater, som er en relativt tung last. Selv noen av de mest erfarne kundene sier at PrimaLuna holder et kvalitetsnivå som strekker seg langt ut over de prisene disse forsterkerne selges for. Vi har nå kunder som har byttet fra forsterkerløsninger til over kr 300.000,- og til denne. Noen av disse har ringt og fortalt hvor forbauset de er over hva denne forsterkeren kan levere.  Navn:   PL_DiaLogue_Silver_4_logoer.jpg
Visninger: 679
Størrelse: 288.7 Kb

  PrimaLuna DiaLogue Premium, kr 36.900,-
  Integrert rørforsterker med autobias, slik at du ikke behøver å justere noe selv og rørene yter optimalt hele tiden. Selv far og mor kan bruke den!
  På denne forsterkeren kan du rør av typen EL34, KT88, KT120 og KT150 m.fl. Det er bare å slå over en bryter på høyre side.

  Det er ikke sikkert at du trenger de voldsomme kreftene til DiaLogue Premium HP.
  Da vil jeg på det sterkeste anbefal denne!  Navn:   PL_ProLogue_Classic logo.jpg
Visninger: 669
Størrelse: 63.0 Kb

  PrimaLuna ProLogue Classic, kr 18.900,-
  Dersom du vil eie en av de mest driftsikre rørforsterkerne som produseres - og med den unike byggekvaliteten til PrimaLuna, uten å betale over kr 20.000,- kan dette være forsterkeren for deg.  Navn:   Audio Valve Assistent 100 Mk II.jpg
Visninger: 658
Størrelse: 60.0 Kb

  Audio valve Assistent 100 Mark II, kr 86.000,-
  Int. rørforst. som yter hele 2×120 w!!!
  Mange sliter med hard og klinisk lyd og har ikke høyttalere som passer til små rørforsterkere.
  En Assistent 100 gir deg en helt eksepsjonell, varm, rafinert og oppløst lyd. En lyd som vi vet at mange har drømt om å finne.  Navn:   Audio Valve logo.jpg
Visninger: 680
Størrelse: 74.3 Kb  Navn:   Helmut Becker, 1.jpg
Visninger: 671
Størrelse: 89.2 Kb

  Helmut Becker, Audio Valve.  Navn:   Audio Valve E,.jpg
Visninger: 658
Størrelse: 64.2 Kb

  Audio Valve Eclipse, kr 46.000,-
  Forforsterker med rør. Passer spesielt godt til en rekke transistor effektforsterkere. Vi bruker Eclipse sammen med Sugden Sapphire FBA-800. En ren klasse A transistorforsterker. Men også sammen med våre helt nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker med rør på 115 w. Dette er rørmonoblokkene for deg som vil ha BÅDE deilig rør-lyd og mye krefter.  Navn:   Audio Valve Challenger 115,2.jpg
Visninger: 685
Størrelse: 75.6 Kb

  Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

  Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

  I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

  Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

  Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

  Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

  Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

  Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.

  Hallvar Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Navn:   Audio Valve Challenger 115, bak.jpg
Visninger: 677
Størrelse: 85.5 Kb

  Navn:   Sugden Sapphire FBA-800 T.jpg
Visninger: 655
Størrelse: 31.6 Kb

  Sugden Sapphire FBA-800, kr 78.329,-
  2×40 w REN klasse A!
  Dette her er min «referanseforsterker» og et helt supert alternativ til Challenger 115 for deg som ikke vil ha en rørforsterker.
  Noen har høyttalere som krever forsterkere med enorme krefter, men mange som ikke har slike tungdrevne høyttalere, kjøper ofte forsterkere med vanvittig høy watt-ytelse, langt over det som er nødvendig – og får bare middelmådig lyd. Istedenfor å kjøpe en slik høykvalitets ren klasse A forsterker og kanskje få langt bedre musikkopplevelser.

  Du kan jo starte med å lese den knallgode testen denne forsterkeren fikk i det anerkjente magasinet hi>fi+ i april nå i år, ved å klikke her
  Navn:   Sugden A21 Siganture.jpg
Visninger: 625
Størrelse: 6.3 Kb

  Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
  Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
  Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.  Navn:   Exposure_3010S2D_silve#57E4 (2).jpg
Visninger: 624
Størrelse: 30.9 Kb

  Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
  Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»
  Navn:   Spendor_A7_satin_white#5C95 (2).jpg
Visninger: 635
Størrelse: 275.3 Kb

  Spendor A7. Fra kr 36.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.  Navn:   Spendor A4 Norsk .jpg
Visninger: 647
Størrelse: 270.2 Kb

  Spendor A4, kr 27.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Kåret til: «Best floorstander £2000+» i WHAT HI-FI?
  Kåret til: «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra norske Fidelity.
  Les mer om A4 og testene ved å klikke her: Spendor A4 – Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  Navn:   Harbeth SHL5, Hi.jpg
Visninger: 645
Størrelse: 40.9 Kb

  Harbeth Super HL5 plus, Eucalyptus. Fra kr 43.500,-
  Spesialtilpassede stativer fra britiske HI-FI RACKS, kr 7.900,- for par.
  Navn:   Harbeth M30.1, Hi.png
Visninger: 635
Størrelse: 209.0 Kb

  Harbeth Monitor 30.1, Rosewood. Fra kr 35.500,-
  Spesialtilpassede stativer fra britiske HI-FI RACKS, kr 7.900,- for par
  Navn:   HI-FI RACKS Harbeth.jpg
Visninger: 645
Størrelse: 45.4 Kb

  HI-FI RACKS trestativer for Harbeth og Spendor.  Navn:   Argento Audio Serenity, h.jpg
Visninger: 627
Størrelse: 14.7 Kb

  Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
  Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
  Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73
  Siste redigert av moto; 05.11.2018 kl. 17:54.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed