Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Nyhet: Offisiell lansering av Cabasse hos Renaissance Audio onsdag 3. oktober kl 19

  0 Kommentarer Av Designeren - 02.10.2018 23:10
  Renaissance Audio og Mono AS har gleden av å invitere til offisiell lansering av Cabasse i Bergen! Kundekveld onsdag 3. oktober, kl 19:00 til 21:00

  Velkommen til Renaissance Audio, Stølegaten 15!
  Send gjerne epost til roald@renaissanceaudio.no eller telefon: 452 27 819


  Franske Cabasse ble etablert i 1950 av Georges Cabasse og er i dag en ledende produsent av høyttalere og streamingprodukter. Cabasse har levert høyttalerløsninger til en rekke prestisjeprosjekter innen radio, kino og teater. Gjennom mangeårig forskning har Cabasse utviklet nye membranmaterialer, elementer og innovative kabinettløsninger og lanserte i 1993 verdens første 3-veis coax høyttaler som med diskant, mellomtone og bass integrert i samme element gir optimal spredning av musikken fra ett punkt.

  I tillegg til HiFi høyttalere i ulike kategorier tilbyr Cabasse en rekkes spennende streaming-produkter med integrert Spotify Connect, Tidal, nettradio og avspilling av musikkfiler i Studio Master kvalitet. Flere Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfect sync!
  Vedlagte bilder        

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed