Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Audio Research DAC9 og Aurender N100 streamer!

  0 Kommentarer Av Mono AS - 20.07.2018 16:22
  DAC 9 leveres nå med nytt oppgradert USB-Audio kort som er kompatibelt med macOS, Aurender og alle Linux-baserte systemer uten installasjon av driver.

  Pakkepris DAC9 og Aurender N100 - spar over kr 11.000,-
  I forbindelse med USB-oppgraderingen tilbyr vi en unik High-End kombinasjon av DAC9 og Aurender N100 USB (2TB) med veiledende pakkepris kr 99.995,- Les mer på våre nettsider

  Navn:   DAC9_Aurender_HFS.png
Visninger: 811
Størrelse: 109.8 Kb

  Audio Research har gjennom sin 40 årige historie produsert Hi-Fi produkter i referanseklassen. DAC9 inngår i den nye Foundation-serien og har en rekke konstruksjons- og designmessige fellestrekk med Reference-modellene. D/A-konverteren har fem digitale innganger inkludert asynkron USB med støtte for DSD og høyoppløselige filer opptil 382 kHz. Audiokretsene er basert på en konstruksjon med 2 stk 6H30 dual trioderør i kombinasjon med JFET´s. Audio Research benytter selekterte Teflon-caps, høykvalitets motstander og printkort – alle komponenter er nøye utvalgt og tilpasset for best mulig lydkvalitet. Nyutviklet Solid-State strømforsyning med stor kapasitet sikrer optimale arbeidsbetingelser for audio- og digitalkretsene.

  Aurender N100 med 2TB harddisk, Tidal, Qobuz og AirPlay. Fantastisk lydkvalitet og enkel betjening gir en unik brukeropplevelse! Musikken bufres (Cache) på en ultrahurtig 120GB SSD harddisk som i kombinasjon med høykvalitets USB Audio Class 2.0 digital lydutgang gir optimal overføring av signalet til Audio Research DAC9. Påkostet kabinett i aluminium sikrer optimale arbeidsbetingelser og temperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte og sjenerende støy.

  Enkel og intuitiv betjening - søk etter artist, album eller årstall. Opplevelsen er identisk enten du spiller fra harddisk eller benytter Tidal/Qobuz. Selv med store musikksamlinger gir Aurender lynrask oversikt med full cover-art.


  • PCM, samplingfrekvens opp til 384kHz
  • 16, 24 og 32 Bit
  • DSD (64Bit) og DSD 2x (128Bit) I native modus og DoP (DSD over PCM)
  • For macOS, sampling over 192kHz
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. HFS benytter forøvrig samme design og motor som vår nye søster-side: Matpreik.no
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed