Hei igjen!

Nå er det stress og atter stress; Fryd Hi-Fi er for alvor i oppkjøringen til åpningen på mandag: http://i138.photobucket.com/albums/q...en/Annonse.jpg

Som dere har lest i vårt opprinnelige innlegg her hadde vi tenkt oss Response som vårt high-end merke på høyttalerfronten; dette satte Totem en effektiv stopper for. Så overbevisende spilte disse i undertegnedes normale lytterom, at vi sporenstreks bestilte en del av disse i ren Fryd! Det hører med til historien at folk vi stoler på hardnakket hevder at dette er hånd i hanske med Naim elektronikk. Vi gleder oss overmåte til å høre dette selv! Nå i dag er det båret inn Naim-esker så det holder, mandag er dagen for Naim-fans i Asker!

Ellers vil vi tørre å innrømme at de temmelig uglesette PC-høyttalerne kan være fordømt gøyale når det står Klipsch på dem! Tenk dere et par nesten mikroskopiske horn til deres bærbare! Klipsch fornekter seg ikke; dette låter så det er en Fryd for øret, og gjerne litt for øyet også. Ikke sånn at det ikke lønner seg å låne øret til de mer seriøse saker fra samme firma, men du verden for et løft i lyden på jobben, for eksempel!
(http://www.klipsch.com/world/eu/en/p...ultra-2-0.aspx)

Vær velkommen til Vollenveien 184 fra mandag og utover, vi lover dynamikk, god kaffe og en demo dere sjelden glemmer!

Mvh
Håkon Rognlien
Fryd Hi-Fi

I dynamikkens tjeneste!