Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Den 09.06 skjer det

  1 Kommentarer Av GSolie - 01.06.2018 14:14
  Navn:   Lydcompagniet3.jpg
Visninger: 497
Størrelse: 64.5 Kb

  Det gleder oss å kunne meddele at vi åpner dørene lørdag 09.06 kl 11.00.

  Endelig er vi kommet så lagt at vi kan ønske velkommen. Vi er ikke i mål, og kommer heller aldri til å bli det. Lydcompagniet skal være et spennende sted å besøke med dynamisk betjening og demonstrasjon. Vi jobber med nøye utvalgte produkter, både av egne merkevarer og spennende produkter fra andre importører. Alle produktene som vi jobber aktivt med har en funksjon i sortimentet og skal tilfredsstille et behov.

  Vårt slagord "Din Musikk - Din Lyd" er ikke tilfeldig valgt. Vår erfaring tilsier at det er ulike preferanser når det kommer til lyd, både basert på musikksmak, alder og arena hvor musikken nytes. Vi er også en av de få virkelige spesialistene som ønsker å tilby lydprodukter på tvers av nettopp arena. Om du ønsker lyd til hjemmet, bilen, båten eller bærbart så skal vi kunne veilede deg til det best mulige resultatet. Det er ingen motsetninger her, men det krever en bredere erfaring og forståelse.

  Vi gleder oss virkelig til å ta i mot kunder i våre lokaler, enten de er lokale, eller kommer langveisfra. Vi håper også å se andre bransjeaktører her, og kanskje samarbeid kan utvikles.

  Vi kommer til å kjøre en rekke tilbud ifm åpningen. Noen vil betinge oppmøte, mens andre er tilgjengelig for bestilling. Det vil være tilbud uten begrensning på antall, men også noen ville stunt med 1 eller 2 produkter tilgjengelig.


  Ett av de mest spennende stuntene starter i morgen.
  Da kjører vi en omvendt auksjon på ETT par Paradigm Persona 9H i valgfri standard utførelse. Prisen vil starte på 330.000,- og falle med 20.000,- pr dag frem til åpningsdagen. Så her spørs det hvor lenge man tør vente. Førstemann til mølla!
  Persona 9H er ifølge bransjepressen blant de beste høyttalerne på markedet uansett pris, og flere har poengtert at tilsvarende lyd fra en rekke boutique-merker fort vil koste deg 100.000 USD og oppover.

  Se opp for flere stunt ila helgen og den kommende uken!

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak S. Lieng's Avatar
  Ble medlem
  May 2014
  Innlegg
  1,663
  Tagget i
  0 Innlegg
  Lykke til! Gleder meg til neste Arendalstur

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed