Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Prisbelønnede Reloop Hi-Fi TURN 3 kommer nå i 2M Blue Performance pack!

  2 Kommentarer Av Multirom - 24.05.2018 13:07
  Nyhet!

  Vi leverer nå den populære Reloop Hi-Fi TURN 3 med ferdig montert original 2Mblue fra Ortofon til kun 5.495,-! Kjøp den nå hos en forhandler nær deg. 2Mblue løfter naturligvis lyden fra TURN 3 til nye høyder!

  Dette skrev Stereopluss om TURN 3 da de testet den:


  «...Det er omtrent som med gitarer. En lett kropp på en fislegitar har en annen lyd enn en den massive mahognykroppen du finner på en Gibson Les Paul. Noe av det samme oppnår Reloop med sin tunge og godt dempede konstruksjon... Lyden har god tyngde og musikken får et solid fundament...» Håvard Holmedal, Stereopluss

  Navn:   TURN3 fb ad performance pack.jpg
Visninger: 436
Størrelse: 50.7 Kb

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast Kanki's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2014
  Innlegg
  181
  Tagget i
  0 Innlegg
  Er det mulig å få leverte disse spillerene uten pickup? Både 3 og 5 fremstår som veldig gode kjøp, men pickupene som sitter på gjør ikke nødvendigvis rettferdighet på spillerne?

 4. #3
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Mar 2014
  Innlegg
  102
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Kanki Se Innlegg
  Er det mulig å få leverte disse spillerene uten pickup? Både 3 og 5 fremstår som veldig gode kjøp, men pickupene som sitter på gjør ikke nødvendigvis rettferdighet på spillerne?
  Hei. Pr i dag leverer ikke Reloop sine spillere uten pickup, men vårt tips ville være å kjøpe den rimligste med standard 2Mred og hørt med forhandler om en pakke med ønsket pickup. Eventuelt kontakt oss, så kan vi se hva vi kan gjøre sammen med våre forhandlere

  Reloop sine "Performance pack" valg med 2Mblue og 2Mbronze på Turn 3 og 5 er nok en balanse i mellom ytelse og pris. De har også en lang tradisjon med Ortofon som leverandør på pickup.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed